Σέρρες: Απεργιακό κάλεσμα από Εργατικό Κέντρο – Ν.Τ.Σερρών της ΑΔΕΔΥ

Με σημείο αιχμής την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα απευθύνουν οι Πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Σερρών και του Νομαρχιακού Τμήματος Σερρών της ΑΔΕΔΥ. Καλούν όλους τους Σερραίους εργαζόμενους να συμμετέχουν και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

Σέρρες: Απεργιακό κάλεσμα από Εργατικό Κέντρο – Ν.Τ.Σερρών της ΑΔΕΔΥ«Πρόκειται για  ένα νομοσχέδιο, που εάν εφαρμοστεί θα επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην αγορά εργασίας, στη συλλογική αυτονομία αλλά και στην κοινωνία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών Αλκης Απιδόπουλος.

Σέρρες: Απεργιακό κάλεσμα από Εργατικό Κέντρο – Ν.Τ.Σερρών της ΑΔΕΔΥ«Μπροστά σε αυτό το αντεργατικό νομοσχέδιο – λαιμητόμο για τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας έχουμε την υποχρέωση να αντιδράσουμε έτσι ώστε να μην κατατεθεί στη Βουλή, να μην ψηφιστεί κι αν ακόμη ψηφιστεί, να ανατραπεί» υποστήριξε από την πλευρά ο Πρόεδρος του Ν.Τ.Σερρών της ΑΔΕΥ Κώστας Στρίκας.

Κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης: «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις!».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος