Σέρρες: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της SEREXPO 2022

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την έναρξη του κορυφαίου επιχειρηματικού γεγονότος των Σερρών. Η SEREXPO 2022 επιστρέφει δυναμικά και ανοίγει την «αυλαία» της, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Για πέντε ημέρες η «καρδιά» του επιχειρείν θα «χτυπά» στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» με τη συμμετοχή 100 και πλέον εκθετών, που θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ενώ παράλληλα οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Κάλεσμα στους Σερραίους αλλά και σε ξένους επισκέπτες απηύθυναν σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, και οι συν διοργανωτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Σερρών Σπύρος Μισιρλής εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη που βρίσκεται στην Κύπρο.

Σέρρες: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της SEREXPO 2022Ο κ. Μαλλιαράς τόνισε πως η μεγάλη στιγμή της έναρξης της SEREXPO έφτασε «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε τις πύλες της ανανεωμένης SEREXPO, του κορυφαίου επιχειρηματικού θεσμού του Ν. Σερρών. Η SEREXPO επιστρέφει δυναμικά με πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων σε αυτόν τον υψηλών προδιαγραφών χώρο , το Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». Φιλοξενούμε επιχειρήσεις, φορείς , συλλόγους, δήμους του νομούς μας και όλης της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Φέτος μάλιστα έχουμε ως τιμώμενη Περιφέρεια , την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη SEREXPO και το Επιχειρηματικό μας Κέντρο, πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Σ ‘αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου απηύθυνε κάλεσμα στα εγκαίνια της SEREXPO που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 19.00. Όσον αφορά στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, αυτό θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο με αγροτικό συνέδριο, εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας ,γαστρονομίας, πολιτισμού , αθλητισμού κι άλλα.

Σέρρες: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της SEREXPO 2022Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος τόνισε πως η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών είναι για ακόμη μία φορά συνδιοργανωτής σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, την οποία όπως είπε στηρίζει με κάθε τρόπο και με τη συμμετοχή με δικό της περίπτερο αλλά και με περίπτερο της ANΕΣΕΡ. Ο κ. Σπυρόπουλος, εμφανώς συγκινημένος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα που ήταν αυτός που οραματίστηκε τη SEREXPO, αυτός που μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του ήταν εκεί για να διαμορφωθεί ο χώρος, τον οποίο κατάφερε με ενέργειες δικές του και τη συμβολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να περάσει στο Επιμελητήριο Σερρών, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με πρώην στρατόπεδο. Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι η SEREXPO   είναι μια διοργάνωση που ανήκει σ’ όλους τους Σερραίους και πρέπει κάθε φορά να ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο. Κάλεσε όλους τους Σερραίους να την ενισχύσουν με την παρουσία τους και να την προβάλλουν. Ο κ. Σπύρος Μισιρλής επισήμανε την αγαστή συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και υπογράμμισε ότι η SEREXPO είναι ένα μεγάλο εγχείρημα που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη ενώ ευχήθηκε η εκδήλωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος