Σέρρες: Άμεση παρέμβαση της ΔΕΥΑΣ για αποκατάσταση προβλημάτων λόγω της καταιγίδας

Αρκετά προβλήματα δημιουργήθηκαν  από τη σφοδρή βροχόπτωση που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Τα μηχανήματα της ΔΕΥΑΣ, του Δήμου Σερρών αλλά και μισθωμένα μηχανήματα επενέβησαν όπου κρίθηκε απαραίτητο αποκαθιστώντας τις όποιες ζημιές.

Οι αναφορές για ζημίες σε περιουσίες ιδιωτών ήταν ελάχιστες ενώ ο όγκος του νερού που έπεσε, κατά τη μικρής διάρκειας ισχυρή καταιγίδα, αντιστοιχεί στα επίπεδα της βροχόπτωσης, που υπό φυσιολογικές συνθήκες, σημειώνεται, κατά μέσο όρο, μέσα σ’ ένα ολόκληρο μήνα. Σε ποτάμια μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι της πόλης από τα πρώτα λεπτά της καταιγίδας  παρασύροντας στο διάβα του κάδους απορριμμάτων. Ο χείμαρρος  στην  τοπική κοινότητα Λευκώνα, του Δήμου Σερρών πλημμύρισε καλύπτοντας με τα νερά το δρόμο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Παρεμβάσεις έγιναν κατά μήκος του χειμάρρου που διασχίζει τον Λευκώνα από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μέχρι και την περιφερειακή οδό.

Σέρρες: Άμεση παρέμβαση της ΔΕΥΑΣ για αποκατάσταση προβλημάτων λόγω της καταιγίδαςΣτο σημείο όπου εκτελούνταν οι εργασίες παραβρίσκονταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Καδής, Γιάννης Τουρτούρας και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Γερμανός Καμελίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος