950 νέους κάδους σύμμεικτων απορριμμάτων προϋπολογισμού 130.000 ευρώ προμηθεύτηκε ο Δήμος Σερρών. Oι 500 κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων θα αναπτυχθούν και θα πυκνώσουν το δίκτυο των υπαρχόντων κάδων απορριμμάτων, καθώς επίσης θα αντικαταστήσουν μέρος των κατεστραμμένων οι οποίοι υπάρχουν ακόμη και σε κεντρικά σημεία του ∆ήμου .
Οι υπόλοιποι 450 μικροί κάδοι 240lt σύμμεικτων απορριμμάτων θα τοποθετηθούν σε περιοχές του Δήμου που υπάρχουν μονοκατοικίες, συνεχίζοντας την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος που ξεκίνησε το 2016 και κατά τη διάρκεια του οποίου το 2016 και 2017 τοποθετήθηκαν 550 κάδοι στις περιοχές Αγίου Παντελεήμονα και Κατακονόζι.
“Η δημοτική αρχή με στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης των απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος , υλοποιεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις με την αγορά 950 νέων κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων”, δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ενώ ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Χράπας Παντελής ανακοίνωσε ότι στους προσεχείς μήνες αναμένεται και η αγορά τεσσάρων απορριμματοφόρων σύμμεικτων απορριμμάτων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος