Είναι μια όμορφη…. μεγάλη οικογένεια. Μπορεί τα επώνυμα τους να μην είναι τα ίδια αλλά έχουν όλοι τους την ίδια αγάπη: για το τρέξιμο, τον μαραθώνιο, τον αθλητισμό.
Είναι τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Σερρών που το βράδυ του Σαββάτου έβγαλαν τα αθλητικά παπούτσια, σταμάτησαν για λίγο τα… χρονόμετρα και απέδειξαν ότι εκτός από καλοί δρομείς είναι και καλοί χορευτές. Ήταν η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα ενώ ξεχώρισε η στιγμή της βράβευσης των κορυφαίων της χρονιάς που πέρασε. Τα μέλη του Δ.Σ. έκαναν έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς και αναφορά στους φετινούς στόχους του συλλόγου.
Οι βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν:
Πρώτος Σερραίος αθλητής για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο Γιώργος ΣΙΚΑΛΟΣ με χρόνο 2:51:31 και η πρώτη Σερραία στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Ευαγγελία ΔΟΥΜΑ με χρόνο 4:20:17.
Πρώτος Σερραίος αθλητής στον Olympus marathon, ο Δημήτρης ΚΟΡΟΛΟΓΟΣ με χρόνο 6:53:15.
Αθλητής του συλλόγου με τα περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα (463 χιλιόμετρα) ο Κώστας ΔΑΓΚΟΣ.
Τιμής ένεκεν στον Δημήτριο ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗ για μία επίδοση που έγινε το 1993 στον Μαραθώνιο της Φραγκφούρτης με τον εκπληκτικό χρόνο των 2:35’.
Τιμητικά διπλώματα παρέλαβαν οι τέσσερις γυναίκες που συμμετείχαν και τερμάτισαν με επιτυχία στον34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Αναστασία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η Φανή ΣΑΝΔΡΟΥ, η Ευαγγελία ΠΕΝΝΑ και η Φωτεινή ΔΑΠΚΑ.
Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλητές του συλλόγου που έκαναν τον πρώτο τους μαραθώνιο στη χρονιά που πέρασε και ήταν οι: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ Θωμάς, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θεόδωρος, ΤΣΙΟΤΣΙΑΛΑΣ Νίκος, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Κων/νος, , ΔΑΓΚΟΣ Κων/νος, ΠΛΑΤΑΝΑΣ Αθανάσιος, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Χρήστος, ΔΟΥΜΑ Ευαγγελία, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δημήτριος, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δημήτριος, , ΔΑΠΚΑ Φωτεινή, ΧΑΪΤΙΔΗΣ Απόστολος, ΛΙΛΟΣ Αντώνης και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Λευτέρης.
Ο Σύλλογος βράβευσε επίσης τους 10 καλύτερους μαραθωνοδρόμους στην κατηγορία τους σε Ελλάδα και Κύπρο, σύμφωνα με δημοσίευση του περιοδικού Runner, στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας: ο ΣΙΚΑΛΟΣ Γιώργος 1ος στην κατηγορία 50-54 ετών, ο ΜΑΝΤΣΟΣ Νίκος 4ος στην κατηγορία 45-49 ετών, ο ΧΟΡΤΟΜΑΡΗΣ Βασίλης 10ος στην κατηγορία 35-39 ετών, ο ΣΑΠΑΡΔΑΝΗΣ Στέργιος 9ος στην κατηγορία 40-44 ετών, ο ΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ Σίμος 3ος και ο ΛΙΛΟΣ Αντώνης 5ος στην κατηγορία 60-64.
Τυχερή της βραδιάς η Φωτεινή ΔΑΠΚΑ που βρήκε το φλουρί στο κομμάτι της και κέρδισε δωροεπιταγή 100 ευρώ από χορηγούς της εκδήλωσης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος