Σέρρες: SEREXRO 2024 – Ποιοι καλλιτέχνες θα ανέβουν στη Μουσική Σκηνή

Κωστής Μαραβέγιας , Νίκος Ζωϊδάκης και Χρήστος Δάντης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των καθημερινών μεγάλων συναυλιών της φετινής  SEREXPO (18-22/9) , σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αθανάσιο Μαλλιαρά που μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών.

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα δυο ακόμη καλλιτεχνών που θα «ντύσουν» μουσικά τις πέντε συνολικά νύχτες που διαρκεί η SEREXPO. Οι συναυλίες με κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, αποτελούν επίσης σημαντικό κομμάτι προσέλκυσης χιλιάδων επισκεπτών στη SEREXPO, του κορυφαίου επιχειρηματικού γεγονότος της ευρύτερης περιοχής, που έχει τη διοργανωτική σφραγίδα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Σέρρες: SEREXRO 2024 – Ποιοι καλλιτέχνες θα ανέβουν στη Μουσική Σκηνή

Μνημόνιο Συνεργασίας με τη ΔΕΘ-HELEXPO

Για πρώτη φορά η SEREXPO τίθεται υπό την αιγίδα της ΔΕΘ- HELEXPO και αρχίζει ουσιαστικά μία πιο στενή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων. Όλοι οι άξονες συνεργειών θα συμπεριλαμβάνονται στο Μνημόνιο Συνεργασίας, το οποίο θα υπογρά ψουν  της Δευτέρα 29 Ιουλίου, στις 12.30 στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO Κυριάκος Ποζιρκίδης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος