Ροδολίβος: «Όχι» στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Πειραιώς – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στο κλείσιμο της τράπεζας», συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αμβράζη, στο Ροδολίβος, πραγματοποίησαν επαγγελματίες, συνταξιούχοι και κάτοικοι του Δήμου Αμφίπολης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.

«Πρόκειται για το μοναδικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που λειτουργεί στο Δήμο Αμφίπολης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιχειρηματική, γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη της περιοχής. Επιπλέον το ενδεχόμενο αυτό θα απογοητεύσει και θα επιφέρει την αγανάκτηση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, αφού δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν τις συναλλαγές στο τόπο τους και θα αναγκάζονται να μετακινούνται σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίπολης, Χάρης Κατσάρας. Όπως υποστήριξε, πέρα από το ψήφισμα διαμαρτυρίας που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίπολης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των Σερραίων βουλευτών και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας καλώντας τους να πάρουν θέση στην επιχειρούμενη περαιτέρω υποβάθμιση της επαρχίας.

«Θεωρούμε πως το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην περιοχή, καθώς το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί όλα τα χωριά  του Δήμου. Καλούμε τον λαό της περιοχής να βγει μπροστά και να σταθεί εμπόδιο στο κλείσιμο όχι μόνο του συγκεκριμένου υποκαταστήματος αλλά και όλων των υπολοίπων!», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Βάσης Αμφίπολης του ΚΚΕ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος