“Αμετανόητος” για τη μάσκα ο οδηγός νταλίκας από τις Σέρρες: “Θα κινηθώ νομικά”

Νομικά δηλώνει πως θα κινηθεί ο οδηγός νταλίκας, που αποφυλακίσθηκε την Παρασκευή από τις φυλακές Νιγρίτας Σερρών και είχε καταδικασθεί πριν το Πάσχα, σε 40 ημέρες φυλάκισης επειδή αρνούνταν να φορέσει μάσκα.

Και ενώ δηλώνει ο ίδιος αρνητής του κορονοϊού, ισχυρίζεται ότι έχει στοχοποιηθεί από αστυνομικούς, αφού ήδη του έχουν υποβληθεί δύο πρόστιμα, ένα των 600 και ένα των 300 ευρώ και εκτός Σερρών, για μη τήρηση των μέτρων προστασίας, ενώ και μετά την αποφυλάκισή του δέχθηκε έλεγχο από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στις Σέρρες, όπου του έγινε σύσταση να φορά τη μάσκα… «Με έχουν βάλει στο μάτι, μόλις με δουν αμέσως πάνω μου να πέσουν» έγραψε σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε ξεκινήσει μια ζωντανή σύνδεση και βιντεοσκοπούσε όποιον έβλεπε στο δρόμο χωρίς μάσκα.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών κατά την αυτόφωρη διαδικασία στις 27 Απριλίου καταδίκασε τον οδηγό νταλίκας σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών, για τις οποίες διέταξε με ειδική αιτιολογία να εκτίσει τις 40 και για τις 20 ημέρες πήρε τριετή αναστολή.
Ο οδηγός, ο οποίος δηλώνει κάτοικος Γερμανίας, επικαλέσθηκε προβλήματα υγείας, που δεν του επιτρέπουν να φορά μάσκα, κάτι που όμως δε μπόρεσε να αποδείξει. Στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου, φορώντας ωστόσο μάσκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος