Πλάτων Σερρών: Σύλλογος με… ταλέντο

Σε ανερχόμενη δύναμη του Ελληνικό μπάντμιντον εξελίσσεται ο «Α.Σ. Πλάτων Σερρών» με τις επιτυχίες των αθλητών του στα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Στο τελευταίο της χρονιάς, στο Πανελλήνιο U11 που διεξήχθη στο Σιδηρόκαστρο ο Σερραϊκός σύλλογος συμμετείχε με 12 αθλητές σε σύνολο 70 που πήραν μέρος στη διοργάνωση.  Δύο αθλητές του «Α.Σ. ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ» κατέκτησαν μετάλλια, ένα χρυσό κι ένα χάλκινο ενώ  πέντε αθλητές του  κατάφεραν να περάσουν τα προκριματικά των ομίλων και να αγωνισθούν στα κυρίως σχήματα.

Πλάτων Σερρών: Σύλλογος με… ταλέντο
Φωτο στο βάθρο. 1ος Ρακιτζής Βασίλειος ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, 2ος Μαβίδης Αχιλλέας ΕΑΤΕΚ ΘΕΣΝΙΚΗ , 3ος Κωνσταντινίδης Δημήτριος ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ και Βλάχος Γεώργιος ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΣΤΡΟΥ Απονομή Εθνικός Προπονητής Ξάνθου Βασίλειος.

Ο προπονητής Αλέξανδρος Καντζόγλου είδε με ικανοποίηση τη μεθοδική και σκληρή δουλειά που κάνει με τους αθλητές του να φέρνει αποτελέσματα τα οποία όπως είπε στην ΕΡΤ Σερρών:  «δείχνουν την σταθερά ανοδική τους πορεία και συμπληρώνουν τις επιτυχίες των μεγαλύτερων συναθλητών τους  που ανέβηκαν πολλές φορές στο βάθρο την φετινή χρονιά.  Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις θέσεις που κατέκτησαν».

Τα αποτελέσματα των αθλητών του «Α.Σ. Πλάτων Σερρών» ήταν:

Μετάλλια:

Ρακιτζής Βασίλειος: 1ος στο απλό και χρυσό μετάλλιο

Κωνσταντινίδης Δημήτριος: 3ος στο απλό και χάλκινο μετάλλιο

Πλασαρίσματα:

Κουτσούρη Ευαγγελία:  8αδα στο απλό

Ακριτίδου Ξανθίππη:   16αδα στο απλό

Δημητριάδου Χριστίνα :16αδα στο απλό

Πλάτων Σερρών: Σύλλογος με… ταλέντο
Όρθιοι από δεξιά στη φωτο (ομαδική). Κωνσταντινίδης Δημήτριος ,Γκούβερη Μάγδα, Ρακιτζής Βασίλειος, Νικηφόρου Αναστασία , Κουτσούρη Ευαγγελία, Δημητριάδου Χριστίνα. Κάτω από δεξιά. Πετρόβαλη Ευαγγελία , Ακριτίδης Γεώργιος , Ακριτίδου Ξανθίππη, Νικηφόρου Μαρία, Κουλακίδης Χρήστος , Τσίμτσιου Παρασκευή
Πλάτων Σερρών: Σύλλογος με… ταλέντο
Φωτο οι δυο Σερραίοι πρωταθλητές Κωνσταντινίδης Δημήτριος και Ρακιτζής Βασίλειος με τον προπονητή τους Καντζόγλου Αλέξανδρο.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος