Παράταξη ΣΕΡΡ.Α.Σ: Αποχωρεί ο Στ. Φωτιάδης από την Τ.Α. – Ανοίγει ο κύκλος διαδοχής

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την τοπική αυτοδιοίκηση και να μην συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές εξέφρασε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Σερραϊκή Αυτοδιοικητική Συνεργασία -ΣΕΡΡ.Α.Σ. Στέφανος Φωτιάδης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων μηνών που τον ήθελαν ν’ αποχωρεί από την παράταξη, αλλά και όσα υποστήριξε ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης Βασ. Χρυσανθίδης στην πρόσφατη επιστολή ανεξαρτητοποίησής του προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του, ενώ παράλληλα ο κ. Φωτιάδης ανακοίνωσε ότι ανοίγει ο κύκλος διαδοχής του και αναζήτησης επικεφαλής για την ΣΕΡΡ.Α.Σ.

«Η αυτοδιοικητική μου δραστηριότητα, στον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης ολοκληρώνεται με το τέλος της τρέχουσας περιόδου, την 31-12-2023.Ανοίγω επίσημα, για την παράταξή μας «ΣΕΡΡ.Α.Σ.» τον κύκλο των συζητήσεων και διεργασιών για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την αρχηγία της παράταξης, καθώς και την συγκρότηση ψηφοδελτίου για την συμμετοχή της στις επόμενες εκλογές του 2023.Η παρακαταθήκη για ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό και ακηδεμόνευτο ψηφοδέλτιο είναι ιδιαιτέρως επίκαιρη και αναγκαία» υποστήριξε ο κ. Φωτιάδης.

Δήλωσε πικραμένος για τον χρόνο που επέλεξε ο κ. Χρυσανθίδης να δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, δεν αποδέχτηκε την έλλειψη συνοχής  της παράταξής του, ευχαρίστησε ψηφοφόρους και συνεργάτες για την μέχρι τώρα στήριξη και συνεργασία τους και δεν θέλησε ν’ ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεχόμενο μεταπήδησή του στο στίβο της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Παράταξη ΣΕΡΡ.Α.Σ: Αποχωρεί ο Στ. Φωτιάδης από την Τ.Α. – Ανοίγει ο κύκλος διαδοχήςΑποκάλυψε ότι για το ενδεχόμενο διεξαγωγής εθνικών εκλογών τον Μάιο δέχτηκε τηλεφωνικές προτάσεις για την συμμετοχή του σε ψηφοδέλτιο τόσο από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αλλά δεν επιβεβαίωσε την όποια συμμετοχή στις επόμενες εκλογές.

Αρκέστηκε με νόημα να δηλώσει «ενεργός πολίτης», αφήνοντας να διαφανεί ένα «φλερτ» με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος