Πανσερραϊκός – Τ. Καζίας: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευση μας για άνοδο»

Την επιστροφή του μετά από χρόνια στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, στη Σούπερ Λιγκ θα διεκδικήσει φέτος ο Πανσερραϊκός.

Οι «κόκκινοι» με τις κινήσεις που έκαναν στη μεταγραφική περίοδο έδειξαν σε όλους τις πρωταγωνιστικές τους βλέψεις για τις οποίες μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Καζίας στο περιθώριο της εκδήλωσης αγιασμού όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

-Για τις εγκαταστάσεις στην ομόνοια:

“Είναι αυτό που λέγαμε. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτό που πρέπει να στηριχτεί. Μας δόθηκαν οι εγκαταστάσεις από το Δήμο Σερρών και τον ευχαριστούμε πολύ, και τις αξιοποιήσαμε. Βέβαια, δεν σταματάμε εδώ. Έχοντας πάντα αγαστή συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, έχοντας και τους διπλανούς χώρους έτσι ώστε να γίνει το σπίτι του Πανσερραϊκού, το κλειστό για όλα τα άλλα αθλήματα. Να γίνει και το σπίτι της ΠΑΕ Πανσερραϊκός γιατί εδώ που βρισκόμαστε είναι ο χώρος για τις ακαδημίες του. Οπότε καταλαβαίνετε ότι έχουμε να περιμένουμε και να προσδοκούμε κι άλλα».

-Για τα έργα στο γήπεδο:

«Εδώ και δέκα μήνες έχουν εξασφαλιστεί από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή χρήματα για την ανακαίνιση του γηπέδου. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δεν είχε γίνει κάτι εκεί. Είμαστε στην τελική φάση υλοποίησης τους με τις υπογραφές να πέφτουν από τους αρμόδιους φορείς. Θεωρώ ότι μέσα στη χρονιά, βήμα βήμα θα γίνουν όλα αυτά, έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να μας βρει σε καινούργιο ανακαινισμένο γήπεδο και ίσως και σε καινούργια κατηγορία, είναι αυτό το οποίο θέλουμε και για αυτό ετοιμαζόμαστε ως ΠΑΕ Πανσερραϊκός».

Πανσερραϊκός – Τ. Καζίας: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευση μας για άνοδο»

-Για τις φιλοδοξίες του φετινού Πανσερραϊκού:

«Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε να «χτίζεται» πριν από τέσσερα χρόνια για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Αφού δημιουργήσουμε τις εγκαταστάσεις, το επόμενο βήμα είναι να φτάσει ο Πανσερραϊκός εκεί που αξίζει, και από εκεί που λείπει εδώ και πολλά χρόνια, τη Σούπερ Λιγκ.  Νομίζω ότι πλέον η  δέσμευση μας, ότι την πενταετία θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε κάτι τέτοιο, γίνεται πράξη και θέλουμε όλους τους Σερραίους δίπλα μας».

-Για την Σαββατιάτικη εκδήλωση:

«Ετοιμάζουμε ένα event στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Τα τελευταία δύο χρόνια με την πανδημία στον κόσμο έλειψαν αυτές οι εκδηλώσεις. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση στο γήπεδο μας και θα έχουμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό που θα μας τιμήσει με την παρουσία του. Προσδοκούμε να έρθουν όλοι οι Σερραίοι».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος