Πανσερραϊκός: Πρώτη ήττα για τα «λιοντάρια» στη Λάρισα

Πρώτη ήττα για τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με τους «κόκκινους» να χάνουν 2-0 στο Αλκαζάρ από την Α.Ε.Λ.

Η Σερραϊκή ομάδα με αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα (πέντε νέα πρόσωπα σε αυτήν)  πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν ευκαιρίες, ενώ απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με τους Τσιμίκα, Κανίς και Παπαβασιλείου.

Πανσερραϊκός: Πρώτη ήττα για τα «λιοντάρια» στη ΛάρισαΗ ΑΕΛ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα από τα έντεκα βήματα λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο Ματίας Ακούνια κέρδισε πέναλτι στο 43ο από τον Θωμά Καραμπέρη, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και ο Ουρουγουανός παρά την  προσπάθεια του Καβουσάκη έκανε το 1-0.

Πανσερραϊκός: Πρώτη ήττα για τα «λιοντάρια» στη ΛάρισαΣτο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός, αν και κυκλοφορούσε καλά την μπάλα δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ευριπίδης Γιάκος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδώπουλος, Μπέρτος (65ο Παπαγεωργίου Θ.), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γαρουφαλιάς (65ο Παπαγεωργίου Κ.), Κολομπίνο, Νικολιάς (77ο Νικολιάς), Ογκμποε, Ακούνια (82ο  Γιάκος), Συμελίδης (65ο  Γλυνός).

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Ζέρης, Φουάσης, Έππας (62ο Μαρκιόνι), Καραμπέρης (62ο Κρητικός), Τσιμίκας (62ο Ανάκογλου) , Κανίς, Κόντσι (82ο Χαϊνταρά), Παπαβασιλείου (62ο Μέσσι).

Ο Πανσερραϊκός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Οι «κόκκινοι» θα υποδεχθούν το Σάββατο στις 14:45 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Απόλλωνα Λάρισας, ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το ERTFLIX

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος