Πανσερραϊκός: Οργισμένη αντίδραση για τις δηλώσεις Χαντιτάγκι

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στις καταγγελίες του ισχυρού άνδρα της Καβάλας Άλεξ Χαντιτάγκι για το παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας μίλησε για απόπειρα επηρεασμού παικτών της Καβάλας. Ο Πανσερραϊκός κάνει λόγο για ψεύδη και ανήθικες δηλώσεις, για τις οποίες ο Χαντιτάγκι θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι:

«Οι απαράδεκτες και ανήθικες σημερινές (02/05) δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Α.Ο Καβάλας, δεν δικαιολογούν τον υποβιβασμό της ομάδας του, αντίθετα τον εκθέτουν στον φίλαθλο κόσμο όλης της Ελλάδας. Διότι, χωρίς κανένα δικαίωμα και χωρίς κανένα υπόβαθρο, με αυτές τις δημόσιες δηλώσεις, σπιλώνει συνειδήσεις και προσβάλει προσωπικότητες και ιστορικούς συλλόγους. Αντί να απολογηθεί για τη χθεσινή ήττα της ομάδας του από την Βέροια, την ισοπαλία της Τετάρτης(24/04) εντός έδρας με τον Ηρακλή και την πεντακάθαρή ήττα της από τον Πανσερραϊκό με 2-0, την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική(17/04), αυτός ψάχνει, ετεροχρονισμένα, για… αποδιοπομπαίους τράγους με χονδροειδή ψέματα.

Θα κληθεί όμως σύντομα στον Εισαγγελέα, στα αρμόδια δικαστήρια και στην Επιτροπή Δεοντολογίας Ποδοσφαίρου προκειμένου να λογοδοτήσει για αυτές τις δηλώσεις του. Μήπως και αποκτήσει επίγνωση ότι φιλοξενείται σε μια χώρα που διακατέχεται από νόμους και ηθική! Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ποτέ δεν ζήτησε βαθμούς και θέσεις που δεν άξιζε, γιατί ο ίδιος πρωτίστως σέβεται τους θεσμούς και την ιστορία του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, όποιος κι αν είναι αυτός, να τον σπιλώσει και να τον αμφισβητήσει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος