Πανσερραϊκός: Ο Σαραγόσα έρχεται από Ινδία και “πιάνει” δουλειά

Στην πόλη των Σερρών αναμένεται αύριο ο  Ζεράρντ Σαραγόσα που διαδέχεται τον Κριστιάνο Μπάτσι στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού.

Ο 43χρονος Καταλανός επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στα «Λιοντάρια», ενώ την κόκκινη φόρμα θα φορέσει ξανά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Γιάννης Γκιόκας που επίσης επιστρέφει σε «γνώριμα λημέρια», όπου ο συνδύασε το όνομα του με επιτυχίες και ανόδους.

Ο Σαραγόσα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό και θα «πιάσει δουλειά» έχοντας δύσκολο έργο, την ομάδα σε κακή βαθμολογική θέση, επηρεασμένη από το κλίμα που δημιούργησε ο προηγούμενος προπονητής αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί αφού στο πρώτο του παιχνίδι, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου θα τεθεί αντίπαλος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με τον Παναθηναϊκό ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδια με την Κηφισιά.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος