Πανσερραϊκός: O νόμος του Τζόρτζ Ομπόσου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζόρτζ Ομπόσου ο Πανσερραϊκός νίκησε 2-0 στη Ξάνθη την τοπική Ασπίδα για την 16η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα πετυχαίνοντας την 8η φετινή τους νίκη (τέταρτη εκτός έδρας) κι ετοιμάζονται τώρα για το μεγάλο ντέρμπι από τα παλιά με τον Α.Ο. Καβάλας της επόμενης Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών . Ο 22χρονος Γκανέζος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του σε ένα παιχνίδι που πριν ακόμα ξεκινήσει είχε δυσκολίες αφού πραγματοποιήθηκε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που μετέτρεψε σε «λασπομαχία» την αναμέτρηση. Οι φάσεις ήταν λίγες αλλά ο Πανσερραϊκός κατάφερε να είναι αποτελεσματικός και με αποφασιστικότητα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Πανσερραϊκός: O νόμος του Τζόρτζ ΟμπόσουΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Χ. Σαμαράς): Παπαγεωργίου, Σαμαράς, Ζωτός, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σαβόγλου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Η. Εγγονίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Μακούσης (46’ Κονταξής), Καστριτσέας, Κούτλας, Πολύζος (85’ Μπίλης), Αποστολόπουλος, Κεχαγιάς, Παπαβασιλείου (60’ Παπαδόπουλος), Γκούρτσας (80’ Ζώβλικας), Ομπόσου

Πανσερραϊκός: O νόμος του Τζόρτζ ΟμπόσουΗλίας Εγγονίδης: «Επαγγελματική νίκη»

Την ικανοποίηση του για την κατάκτηση της νίκης από τους παίκτες του εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Ηλίας Εγγονίδης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκου είπε: «είμαι ευχαριστημένος περισσότερο από το αποτέλεσμα πάρα από την απόδοση. Αυτό γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια τις τελευταίες μέρες και σίγουρα υπήρχε η κούραση καθώς επίσης και ο κακός αγωνιστικός χώρος που αντιμετωπίσαμε σήμερα και δεν μας επέτρεψε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε». Για το ντέρμπι με την Καβάλα, ο Σερραίος τεχνικός είπε: «Σίγουρα έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας έτσι ώστε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι ένα ντέρμπι».

Φώτο: sportsaddict.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος