Νικηφόρο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτο φιλικού αγώνα του Πανσερραϊκού με τους «κόκκινους» να κερδίζουν 4-2 εκτός έδρας τη Δόξα Νέου Σκοπού.
Ο Σάκης Αναστασιάδης χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο ενώ ο προπονητής της τοπικής Δόξας Λεωνίδας Μεταλλίδης δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα δείχνοντας ότι δημιουργεί μια ανταγωνιστική ομάδα στην Επίλεκτη κατηγορία της Ε.Π.Σ. Σερρών.
Στο Νέο Σκοπό έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι ο φετινός νεανικός Πανσερραϊκός
0-2 στο πρώτο ημίχρονο
Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Γιαννακίδη κάτω από τα δοκάρια, ο Μπάρδας ήταν δεξί μπακ, ο Μακούσης αριστερό μπάκ, στο κέντρο της άμυνας οι Κούτλας και Χατζηκούτρης (υπό δοκιμή από Δράμα), αμυντικά χαφ οι Ζιώγας και Βλαχόπουλος, δεξί χαφ ο Αμαραντίδης, αριστερό ο Πέτρου, επιτελικός μέσος ο Παπαβασιλείου και στην κορυφή της επίθεσης ο Ματακίδης(υπό δοκιμή από ομάδα της Θεσσαλονίκης). Ο 20χρονος μέσος Κώστας Βλαχόπουλος αγωνιζόταν στην Κ20 του Παναθηναϊκού ενώ ο Σάκης Αναστασιάδης τον γνωρίζει καλά από την Κ20 του Ηρακλή. Ο νεαρός που αναμένεται να αποκτηθεί συνέθεσε ένα πολύ καλό δίδυμο στη μεσαία γραμμή με τον Ζιώγα.
Οι αρχηγοί Κούτλας και Μπιλιανίδης με τον διαιτητή Άγγελο Δαουλτζή και τους βοηθούς του
Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια με τον Ματακίδη να σκοράρει από κοντινή απόσταση (0-1). Στο 10ο μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλάχου, ο Ζιώγας έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 13ο ο Παπαβασιλείου με σουτ έκανε το 0-2 για τον Πανσερραϊκό. Στο 20ο ο Πέτρου μετά από ωραία προσωπική προσπάθεια έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε με τα πόδια. Στο 25ο μετά από κεφαλιά του Ζιώγα η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο β με την ομάδα Νέων
Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού αποτελούνταν κυρίως από παιδιά της ομάδας Νέων. Τερματοφύλακας ο Κασίμης, δεξί μπακ ο Βουγιουνδρούκας, αριστερό ο Νέδος, στόπερ οι Σαμαράς και Μπουτάκογλου, αμυντικά χαφ οι Παπαδόπουλος και Λιάτσης (υπό δοκιμή), δεξί χαφ ο Κιουτσεκτσίδης, αριστερό χαφ ο Μπομπότας, επιτελικός μέσος ο Αποστολόπουλος και στην κορυφή ο Βουδουρίδης. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Σαρέγκος.
Στο 53ο μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Βουβούκης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έγινε το 0-3. Στο 62ο μετά από ωραία πάσα του Αποστολόπουλου ο Βουδουρίδης με πανέμορφο σουτ έκανε το 0-4. Στο 65ο ο Χαραλαμπίδης με σουτ μείωσε σε 1-4. Στο 68ο μετά από πάσα του Μπομπότα, ο Βουδουρίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 78ο ο Γεληδώρας διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Με τη Δόξα Νέου Σκοπού ο Λεωνίδας Μεταλλίδης ξεκίνησε το παιχνίδι με την παρακάτω ενδεκάδα: Μπιλιανίδης, Ράδος, Γαληδώρας, Βουβούκης, Γκέργκι, Γεωργιάδης, Λάππας, Πέππας, Κουταντώνης, Πολυχρονίδης, Βόγκλι. Αγωνίστηκαν και οι Χαραλαμπίδης, Θεοχαρίδης, Καραμβαλάσης, Σκουλίδης, Πολυχρονίδης, Τσομπανίδης, Τζιάνης και Βογιάρης.
Κάτω: Χατζηκούτρης, Αμαραντίδης, Μακούσης, Μπάρδας, Πέτρου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος