Πανσερραϊκός: Νέος προπονητής ο Παύλος Δερμιτζάκης

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στις Σέρρες κι έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Τάσο Καζία.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, που πέρυσι αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στη Σούπερ Λιγκ 2 οδηγώντας τη Βέροια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόρειο όμιλο της κατηγορίας και στα μπαράζ ανόδου, διαδέχεται τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο των «λιονταριών» με στόχο να οδηγήσει τους «κόκκινους» στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πανσερραϊκός: Νέος προπονητής ο Παύλος Δερμιτζάκης

Ο Παύλος Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1969 στην Καβάλα και ως επιθετικός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Βύρωνα Καβάλας, στον ΑΟ Καβάλα, στον ΠΑΟΚ στον οποίο αγωνίστηκε για τρία χρόνια, στον Αθηναϊκό, στην Καλαμάτα, στον Παναιγιάλειο, στην ΕΑ Ρεθύμνου, στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στον Ατρόμητο.

Ο Καβαλιώτης προπονητής διατηρεί σχέσεις με τις Σέρρες με τη σύζυγο του να κατάγεται από το Νομό ενώ στο παρελθόν είχε φτάσει κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «λιονταριών».

Πανσερραϊκός: Νέος προπονητής ο Παύλος Δερμιτζάκης

Προπονητική καριέρα

Την προπονητική του καριέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης την ξεκίνησε στον Εργοτέλη που τον οδήγησε στη Γ εθνική όπως έκανε και σε μια άλλη ομάδα του Ηρακλείου, τον Ατσαλένιο. Ο Καβαλιώτης τεχνικός ανέβασε τον Διαγόρα στη Β εθνική και τον Ιανουάριο του 2010 ανέλαβε τον ήδη υποβιβασμένο και χωρίς νίκη στη Super League Πανθρακικό, όπου κατάφερε να βελτιώσει την ομάδα και να πετύχει τις πρώτες νίκες της στο πρωτάθλημα. Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του το έκανε το 2010 όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Στους τρεις μήνες που κάθισε στον πάγκο του δικεφάλου έμεινε αήττητος στην Ευρώπη. Ακολούθησαν συνεργασίες με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανθρακικό, τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, τη Λαμία, τον Ερμή Αραδίππου, τον ΑΟ Καβάλα και τη Βέροια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος