Πανσερραϊκός: Με τη συμμετοχή των παιδιών της Δομής προσφύγων το 10ο τουρνουά κατά του ρατσισμού

Με τη συμμετοχή της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου της Δομής φιλοξενίας προσφύγων Σερρών πραγματοποιήθηκε το 10ο τουρνουά ακαδημιών του Πανσερραϊκού κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων.

Οι ακαδημίες του Πανσερραϊκού τίμησαν την Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων που είναι η 21η Μαρτίου με καλεσμένα τα παιδιά της Δομής που «ντύθηκαν» με τα χρώματα του Πανσερραϊκού και συμμετείχαν στο τουρνουά με τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Πανσερραϊκός εδώ και χρόνια συμμετέχει ενεργά στον αθλητικό αγώνα, κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων και λέει όχι στην οποιαδήποτε μορφή βίας ενώ είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα στη διεξαγωγή τουρνουά στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κόσμου που πραγματοποιεί o UNPD, η FIFA και η UEFA, σε θέματα όπως ο ρατσισμός, η φτώχια, το νερό κ.α.

Πανσερραϊκός: Με τη συμμετοχή των παιδιών της Δομής προσφύγων το 10ο τουρνουά κατά του ρατσισμού

Το «10ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά του Ρατσισμού και των διακρίσεων 2023», πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 κ 19 Μαρτίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Πανσερραϊκού, στο πάρκο Ομόνοιας με τη συμμετοχή των τμημάτων υποδομών του Πανσερραϊκού, του ΠΟΣ 2000, του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, της Δόξας Νέου Σκοπού, του Πανσουλιακού και της παιδικής ομάδας της Δομής φιλοξενίας προσφύγων των Σερρών.

Σημαντική συμβολή στην επιτυχία και αυτού του τουρνουά είχαν οι γονείς των αθλητών των τμημάτων υποδομής του Πανσερραϊκού με την προσφορά ειδών για την ολοκλήρωση της Δράσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος