Πανσερραϊκός: Με τέρματα Σερραίων νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου και «κλείδωσε» την 3η θέση

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου για την 17η αγωνιστική της Football league.

Με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι» ουσιαστικά «κλείδωσαν» την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αφού αν κι έχουν διαφορά τριών βαθμών από τον τέταρτο Ολυμπιακό Βόλου υπερτερούν στην διαφορά τερμάτων από την ομάδα του Βόλου, που είναι δύσκολο να καλυφθεί την τελευταία αγωνιστική ακόμα κι αν χάσουν στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό.

Πανσερραϊκός: Με τέρματα Σερραίων νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου και «κλείδωσε» την 3η θέσηΣτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του και πήρε μια εύκολη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, που μάχονται για την παραμονή τους, είχαν στον πάγκο τους μόνο δύο τερματοφύλακες κι ένας από αυτούς, ο Σερραίος Νεόφυτος Σαββίδης μπήκε αλλαγή και έπαιξε ως αμυντικός!

Τα γκολ για τον Πανσερραϊκό τα σημείωσαν δύο Σερραίοι, στο 21ο ο Δημήτρης Γκούρτσας (από τη Νιγρίτα Σερρών) και στο 65ο ο Γιώργος Παπαβασιλείου (με καταγωγή από την Αγγίστα Σερρών).

Πανσερραϊκός: Με τέρματα Σερραίων νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου και «κλείδωσε» την 3η θέσηΠανσερραϊκός (Γκιόκας): Καβουσάκης, Τσόπελας, Κουτσίδης, Καλί, Πίντο, Μαρκιόνι (77ο Γράβας), Τσιμίκας (63ο Παπαβασιλείου), Μέσι ( 77ο Ολαϊτάν), Κόντσι (69ο Μασκανάκης), Γκούρτσας(69ο Πράντο)

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης (72ο Σαββίδης), Βαφειάδης, Μουρατίδης, Φράγκος, Αρμενάκης, Αντωνιάδης, Χατζηαθανασίου, Παναγιώτου, Γιακουστίδης.

Πανσερραϊκός: Με τέρματα Σερραίων νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου και «κλείδωσε» την 3η θέσηΤον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Απόλλωνα Πόντου παρακολούθησε ο διεθνής Σερραίος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ Κώστας Τσιμίκας. Ο 25χρονος άσος είχε την ευκαιρία να δει την πρώην ομάδα του αλλά και τον αγαπημένο του αδελφό Στέργιο που αγωνίζεται σε αυτήν.

Φώτο: serressport

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος