Πανσερραϊκός: Με 3-0 κόντρα στον Απ. Καλαμαριάς «κλείνει» θέση για την «Αγιά Σοφιά»

Βήμα πρόκρισης στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας 3-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν για το θεσμό οι δύο ομάδες.

Οι «κόκκινοι» πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους με τον Παύλο Δερμιτζάκη στο τιμόνι τους και εξασφάλισαν, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του κυπέλλου όπου εκεί θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Αν και ο Καβαλιώτης τεχνικός έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού ακολουθούν τα κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος στη Βέροια τη Δευτέρα και με τη Λάρισα στις Σέρρες την επόμενη Πέμπτη, η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ με… τακουνάκι ικανοποιώντας τους φίλους της.

Πανσερραϊκός: Με 3-0 κόντρα στον Απ. Καλαμαριάς «κλείνει» θέση για την «Αγιά Σοφιά»

Τα γκολ:

11ο Με «μαγική» μπαλιά ο Αλέξανδρος Μασκανάκης βρήκε τον Χισάμ Κανίς με τον Μαροκινό να ανοίγει το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή (1-0)

52ο  ο Κανίς με εξαιρετική ατομική προσπάθεια γύρισε την μπάλα στον Ανδρέα Κατσαντώνη και ο Κύπριος επιθετικός   σε κενή εστία με τακουνάκι έκανε το 2-0.

79ο  από εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα του Μολδαβού Στίνα, ο Μάριος Σοφιανός με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το  τελικό 3-0.

Πανσερραϊκός: Με 3-0 κόντρα στον Απ. Καλαμαριάς «κλείνει» θέση για την «Αγιά Σοφιά»Το μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Δημητρίου δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Ένα γεγονός που επισκίασε τη νίκη των «λιονταριών» που το τελευταίο διάστημα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα απουσιών.

Στα ευχάριστα η εξαιρετική εμφάνιση των δύο νέων παιδιών της ομάδας, του 19χρονου Μάριου Σοφιανού και του 18χρονου Αλέξανδρου Μασκανάκη.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς του Σερραίου Δημήτρη Καλαϊτζίδη έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο, είχε στο πρώτο ημίχρονο μια καλή κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Πανσερραϊκός: Με 3-0 κόντρα στον Απ. Καλαμαριάς «κλείνει» θέση για την «Αγιά Σοφιά»Ανακοίνωσε μεταγραφές από τα μεγάφωνα!

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανσερραϊκού κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο 27χρονος Σουηδός επιθετικός Αντμίρ Μπαϊροβιτς, που πέρυσι πέτυχε 17 γκολ με τα Χανιά στη Σούπερ Λιγκ 2 ενώ αγωνίστηκε και με τον Παναιτωλικό στη Σούπερ Λιγκ (τους προηγούμενους μήνες έπαιζε στη Ταϋλάνδη) και ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός  Σουντάις Αλί Μπάμπα (που αγωνίστηκε σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη και φέτος στη Σπάρτακ Τρνάβα) ντύθηκαν στα «κόκκινα».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Καρασαλίδης (67’ Δημητρίου) (72’ λ.τ. Παντεκίδης), Γιανναράκης, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης, Σοφιανός, Μασκανάκης (72’ Στίνα), Κανίς (57’ Μούργος), Κατσαντώνης

ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς (Δ. Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54’ Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70’ Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα (85’ Σαμπανίδης)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος