Πανσερραϊκός: «Και στο… τέλος κερδίζουν πάντα οι Πανσερραϊκοί»

Δώδεκα λεπτά ήταν αρκετά για τον Πανσερραϊκό για να ανατρέψει το 1-0 στη Χρυσούπολη κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης, να πετύχει πέντε γκολ και να κατακτήσει την 15η φετινή του νίκη με 1-5.

Στη φετινή πορεία των «λιονταριών» ταιριάζει απόλυτα η διάσημη δήλωση του Γκάρι Λίνεκερ  «το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται από 22 ανθρώπους που τρέχουν τριγύρω, κλωτσάνε την μπάλα και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί». Εδώ όμως αντί για «Γερμανοί» ταιριάζει το «Πανσερραϊκοί». Μάλιστα με αυτή τη νίκη η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη διεύρυνε τη διαφορά της από τους διώκτες της αφού πλέον έχει 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης (έχασε στις Σέρρες με 1-0 από τη Δόξα Κάτω Καμήλας) και 13 βαθμών από τον τρίτο Πανδραμαϊκό (έχασε 1-0 στην έδρα του από τον Ορφέα Ξάνθης).

Πανσερραϊκός: «Και στο… τέλος κερδίζουν πάντα οι Πανσερραϊκοί»Έχανε στο ημίχρονο 1-0 

Για πρώτη φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι ο Πανσερραϊκός βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο από τον αντίπαλο του. Ο Κεραυνός Πέρνης κατάφερε να εκμεταλλευτεί το κακό ξεκίνημα των Σερραίων και με τον Αλέξη Μελισσόπουλο στο 33ο να ανοίξει το σκορ (1-0) αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ κι ενώ η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του Πανσερραϊκού ο Σοϊλεμέζογλου και ο Καλί δεν κατάφεραν να την διώξουν δίνοντας την ευκαιρία στον επιθετικό των γηπεδούχων να πετύχει το γκολ.

Πανσερραϊκός: «Και στο… τέλος κερδίζουν πάντα οι Πανσερραϊκοί»Ανατροπή στο τέλος

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε με δύο αλλαγές το δεύτερο ημίχρονο περνώντας στο παιχνίδι τους Γιώργο Παπαβασιλείου και Σουλεϊμάν Όμο. Οι «κόκκινοι» ανέβασαν ταχύτητα και μέχρι το 60ο δημιούργησε τρεις ευκαιρίες με τους Παπαβασιλείου και Γκούρτσα ενώ και ο Συρίλ Καλί έφτασε κοντά στο γκολ μετά από γυριστό σουτ που επιχείρησε προς την αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κροάτη υψηλόσωμου φορ Τζούριτς (παρεμπόδισε τον Σοϊλεμέζογλου).

Πανσερραϊκός: «Και στο… τέλος κερδίζουν πάντα οι Πανσερραϊκοί»Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε ένας επιθετικός μονόλογος των «κόκκινων» που στο 78ο ισοφάρισαν σε 1-1 με τον  Γιώργο Παπαβασιλείου (με κοντινή κεφαλιά). Δύο λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Γκούρτσας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας και σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα έκανε το 1-2.

Πανσερραϊκός: «Και στο… τέλος κερδίζουν πάντα οι Πανσερραϊκοί»Στο 82ο  με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Αργεντίνος Καρντόσο Κόντσι έκανε το 1-3 και το… κερασάκι στην τούρτα έβαλαν στα τελευταία λεπτά ο Δημήτρης Γκούρτσας (έφτασε τα 17 γκολ) και ο Κόντσι που διαμόρφωσαν το τελικό 1-5.

Πανσερραϊκός: «Και στο… τέλος κερδίζουν πάντα οι Πανσερραϊκοί»Κεραυνός Πέρνης: Ψυχουλάκης, Λάσπατζης, Μαρκάκης, Μελισσόπουλος Μ. , Μπαντάνης, Ακασού, Τσάκωνας, Βουσεμίλοβιτς, Μελισσόπουλος Αλ., Μπάσιτς, Τζούριτς.

Πανσερραϊκός: «Και στο… τέλος κερδίζουν πάντα οι Πανσερραϊκοί»Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης(84ο Διγκόζης )Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου(46ο  Παπαβασιλείου), Τσάπαρης(46ο  Όμο), Γεωργιάδης(84ο Μπάρδας), Κόντσι.

Φώτο: serressport.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος