Πανσερραϊκός: Ήττα σοκ για τα «λιοντάρια» στην έδρα τους με 4-2 από τον Απόλλωνα Πόντου

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρέτησε το 2021 ο Πανσερραϊκός. Οι «κόκκινοι» έχασαν στην έδρα τους με σκορ 2-4 από τον Απόλλωνα Πόντου για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 και βρέθηκαν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Κόντρα στον παραδοσιακό «κακό του δαίμονα», που ήρθε όμως στις Σέρρες με μόνο 15 παίκτες-οι τρεις από αυτούς έπαιζαν τραυματίες-ο Πανσερραϊκός δεν μπήκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο κι έχασε δίκαια από μια ομάδα που έπαιξε ψυχωμένα αλλά και με την εμπειρία των παικτών της.

Πανσερραϊκός: Ήττα σοκ για τα «λιοντάρια» στην έδρα τους με 4-2 από τον Απόλλωνα Πόντου

Παιχνίδι ανατροπών

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 21ο με τον πρώην παίκτη του Οδυσσέα Αναγέννησης, Κενάν Μπαργκάν (0-1), ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τον Αλέξανδρο Ζέρη στο 24ο (1-1) και τον Χισάμ Κανίς (2-1) στο 27ο. Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ο Απόλλων μπήκε στο γήπεδο, ισοφάρισε στο 57ο με τον Φρανκ Ελέ (2-2), με αυτογκόλ του Θανάση Γιανναράκη έκανε το 2-3 και τον θρίαμβο των Πόντιων ολοκλήρωσε ο Βασίλης Φράγκος στο 74ο που διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Σε δύσκολη θέση ο Σαραγόσα

H νέα βαριά ήττα και μάλιστα εντός έδρας φέρνει σε δύσκολη θέση τον προπονητή του Πανσερραϊκού Ζεράρ Σαραγόσα και δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αντικατάστασης του.

Οι Σερραίοι του Απόλλωνα

Με αναμνηστικές φωτογραφίες στο κέντρο του γηπέδου πανηγύρισαν οι φιλοξενούμενοι τη μεγάλη νίκη τους στις Σέρρες. Ανάμεσα τους και οι Σερραίοι, ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης και ο 38χρονος τερματοφύλακας Βαγγέλης Πϊτκας, με καταγωγή από την Καρπερή Σερρών που το καλοκαίρι ο προπονητής του τον έπεισε να μην κρεμάσει τα γάντια του.

Πανσερραϊκός: Ήττα σοκ για τα «λιοντάρια» στην έδρα τους με 4-2 από τον Απόλλωνα Πόντου

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Μαρκιόνι, Κρητικός (76ο Θεοδωρίδης), Καραμπέρης (66ο Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Παπαβασιλείου(66ο Κόντσι).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμάντσοκο, Καλαϊτζίδης, Ενομό (40ο Φράγκος), Μπαργκάν, Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράνκ, Σουντουρά (88ο Ζαχαράκης).

Φώτο: serressport

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος