Πανσερραϊκός: Ισόπαλος 2-2 σε φιλικό με τα Τίρανα

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Πανσερραϊκός σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια με αντίπαλο την Αλβανική KF Tirana.

Ο Κριστιάνο Μπάτσι είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που πριν από τρία χρόνια είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Αλβανίας.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του τους Ίβαν, Γκριν και Μπατίστ που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις κι έμειναν εκτός, όπως και τους Ζελέν και Ντέλετιτς.

Οι «κόκκινοι» παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο με συνεχόμενη πίεση ψηλά, καλή κυκλοφορία της μπάλας και κλειστούς χώρους μεσοαμυντικά.

Οι Αλβανοί άνοιξε το σκορ στο 30ο από το σημείο του πέναλτι, ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με σουτ του Αλέξανδρου Μασκανάκη ενώ είχε ευκαιρίες και με τους Φαλέ και Σοφιανό.  

Στο δεύτερο μέρος κι ενώ ο Πανσερραϊκός προχώρησε σε αλλαγές, η Αλβανική ομάδα στη μοναδική φάση που δημιούργησε προηγήθηκε με κοντινή κεφαλιά και πάλι στο σκορ (1-2).

Στο 85ο ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης με σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Μπάτσι): Τιναλίνι (46ο Τσομπανίδης), Λύρατζης(46ο Γεωργιάδης), Αρμουγκόμ(46ο Τσαούσης), Ντε Μάρκο(46ο Καρασαλίδης), Βόλνει(46ο Γκελασβίλι), Ομεονγκά(46ο Δοιρανλης), Λιάσος(46ο Γκιγιόμιε), Ουαγκέ(46ο  Σαλβάνος), Μασκανάκης, Σοφιανός(60ο Ζιντάν), Φαλε(46ο Σαββίδης)(85ο  λ.τ Ρουμιάντσεβ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος