Πανσερραϊκός: Ισόπαλος 2-2 με Ολυμπιακό Βόλου στην πρεμιέρα

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι του Πανσερραϊκού στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αν απέφευγαν τα λάθη στην άμυνα και δεν ήταν άτυχοι στην εκτέλεση φάουλ του Μαρκιόνι, αμέσως μετά το 1-0, όταν η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Μετά από τέσσερα λεπτά, αντί το σκορ να γίνει 2-0, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους.

Στο 24ο  ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ με τον Μαροκινό Χισάμ Κανίς (1-0) και τρία λεπτά αργότερα ο Αργεντινός Χουλιάν Μαρκιόνι με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοφ.

Στο 31ο  ο Μπάτροβιτς με εξαιρετική προσπάθεια έβγαλε  σε θέση τετ α τετ τον Χρήστο Κουντουριώτη με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να νικά τον Καβουσάκη (1-1).

Στο 44ο ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, ο Μαυροβούνιος Βέλικο Μπάτροβιτς με δυνατό σουτ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα (1-2) που έδειξε ότι θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.

Στο 56ο  ο κορυφαίος παίκτης των «λιονταριών» Χισάμ Κανίς με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κουκόλης (40ο λόγω τραυματισμού Δημητρίου), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (68ο  Τσιμίκας), Κόντσι (68ο  Μέσι), Μαρκιόνι (80ο  Καραμπέρης) , Ανάκογλου, Κανίς, Φουάσης (46ο Θεοδωρίδης)

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Ναά, Κόλα, Σκοπελίτης (90ο  Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90ο  Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (66ο  Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80ο  Ετογκά)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος