Πανσερραϊκός: Ισοπαλία 2-2 σαν ήττα από τον Θεσπρωτό

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι του με τον Θεσπρωτό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Πανσερραϊκός, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε περιθώρια απώλειας βαθμών, παρουσιάστηκε διπρόσωπος κι ενώ προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Μαροκινού Χικάμ Κανίς ισοφαρίστηκε στο δεύτερο σε 2-2 με τέρματα που πέτυχαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Απόστολος Σαραντίδης.  Οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστούν εκτός έδρας με την Καβάλα.

Πανσερραϊκός: Ισοπαλία 2-2 σαν ήττα από τον Θεσπρωτό

Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα άνηκε στον Πανσερραϊκό. Οι «κόκκινοι», στην επιστροφή του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο τους, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και με πρωταγωνιστή τον Χικάμ Κανίς προηγήθηκαν 2-0 ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα τέρματα.

Πανσερραϊκός: Ισοπαλία 2-2 σαν ήττα από τον Θεσπρωτό

Στο δεύτερο μόνο ο Θεσπρωτός στο γήπεδο

Στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο μπήκε μόνο ο Θεσπρωτός. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, οι παίκτες του Πανσερραϊκού έμειναν στα… αποδυτήρια. Έτσι, ο Θεσπρωτός που ήρθε στις Σέρρες με σημαντικές ελλείψεις και με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να κάνει ροτέϊσον στην 11αδα με επτά νέα πρόσωπα (είχε προηγηθεί ο νικηφόρος αγώνας με τον Ολυμπιακό Β) ισοφάρισε σε 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Κωνσταντίνου στο 56ο και σουτ του Απόστολο Σαραντίδη στο 76ο

Ντεμπούτο για δύο

Την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του Πανσερραϊκού έκαναν ο 22χρονος Περουβιανός επιθετικός Ρολάλντο Ντίαζ και ο 23χρονος Μολδαβός μέσος Βίκτορ Στίνα. Από τις εξέδρες παρακολούθησε το παιχνίδι το νέο μεταγραφικό απόκτημα (από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στην κατηγορία) Τέλης Καρασαλίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών οι «κόκκινοι» θα συνεχίσουν τις μεταγραφικές τους προσθήκες ενώ δεν αποκλείεται παίκτες να οδηγηθούν στην πόρτα της εξόδου.

Πανσερραϊκός: Ισοπαλία 2-2 σαν ήττα από τον Θεσπρωτό

Αντίπαλοι πατέρας και γιος

Αντίπαλος με τον πατέρα του, Άγγελο Διγκόζη τέθηκε σήμερα ο Νικόλας Διγκόζης. Ο 21χρονος μέσος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του έχοντας εξαιρετική εμφάνιση όπως και ο Γρηγόρης Ζιώγας που ήταν στην ενδεκάδα του Θεσπρωτού.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσικάς, Κασμερίδης (59ο Γιανναράκης), Δημητρίου, Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Έππας, Κόντσι (59ο  Χαϊνταρά) (82ο  Παπαβασιλείου), Ανάκογλου (66ο  Ντίαζ), Κανίς, Μέσσι (82ο  Στίνα).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης (81ο  λ.τ Παππάς), Γώγος, Ζιώγας, Ντι Αλέσσιο, Στεργίου (46ο  Λύγκας), Γεωργούσης, Κωνσταντίνου, Βαταμίδης (46ο  Βασιλάκης), Σαραντίδης, Διγκόζης, Ρομέρο.

Φώτο: serressport

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος