Την ευχάριστη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Γ εθνικής απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής ο Πανσερραϊκός που κέρδισε με σκορ 4-1 την Ασπίδα Ξάνθης πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Τρεις νίκες, εννέα γκολ, έξι δοκάρια και μόλις ένα γκολ παθητικό είναι ο απολογισμός των «λιονταριών» στο ξεκίνημα το πρωταθλήματος αλλά το σημαντικότερο από όλα ήταν τα χαμόγελα που μοίρασαν οι πιτσιρικάδες του Σάκη Αναστασιάδη στους φιλάθλους τους.

Ο Πανσερραϊκός έφτασε και τα έξι δοκάρια τις τρεις αγωνιστικές αφού σήμερα τρεις παίκτες του ήταν άτυχοι και… στόχευσαν δοκάρι. Ο Στέφανος Πέτρου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Τζόρτζ Ομπόσου στο 54ο και ο Νίκος Παπαδόπουλος στο 76ο ενώ οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρει το σκορ τεράστιες διαστάσεις.
Τα γκολ:
18ο Μετά από προσπάθεια του Πούφλη, Παπαβασιλείου και Ομπόσου έπαιξαν ωραία το 1-2 με τον Τζόρτζ Ομπόσου με σουτ να ανοίγει το σκορ (1-0)
28ο Μετά από σέντρα του Πούφλη από τα δεξιά, ο Στέφανος Πέτρου με κεφαλιά έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας γκολ για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα.
45ο Μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Απόστολου Αποστολόπουλου, ο Ομπόσου άφησε για τον Γιώργο Παπαβασιλείου που με σουτ έκανε το 3-0.
46ο Στην πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων ο Δημήτρης Θεοφυλάκης με κεφαλιά μείωσε σε 3-1.
67ο Ο Παπαβασιλειου «έκλεψε» τη μπάλα στο κέντρο, έδωσε στην Πέτρου που μετά το γκολ «μοίρασε» και ασίστ με τον Γιώργο Παπαβασιλείου να χρίζεται σκόρερ για 2η φορά και να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί η Ασπίδα Ξάνθης αφού ο Χρήστος Σαμαράς έκανε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές. Στο πρώτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Μάριος Χατζηγεωργίου και σύμφωνα με το thrakisports έπαθε εξάρθρωση ωμοπλάτης σε έξοδο που πραγματοποίησε. Εκτιμάται μάλιστα ότι θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Στα μέσα στου πρώτου μέρους τραυματίστηκε ο Ανδρέας Σαμαράς, γιος του προπονητή Χρήστου, ο οποίος και αυτός θα λείψει για τουλάχιστον δέκα μέρες καθώς δέχτηκε χτύπημα στη μέση του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους τραυματίστηκε ο Κυριάκος Κοντογιαννίδης (σπάσιμο κλείδας και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα απουσιάσει για έξι εβδομάδες). Οι τρεις παίκτες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών ενώ στο 65ο τραυματίστηκε και ο Μπαργκάν.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Χ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου (4’ λ.τ. Κασάμπαλης), Σαμαράς (27’ λ.τ. Νταμπανλής), Κοντογιαννίδης (46’ λ.τ. Παντεζίδης), Νικολούδης, Χριστοφορίδης, Θεοφυλάκης, Σαββόγλου, Ζώτος, Κατσής, Παπαδόπουλος, Μπαργκάν (65’ λ.τ. Μαλαδένης)

Nτέρμπι στην Καβάλα
Το πρώτο του μεγάλο ντέρμπι δίνει ο Πανσερραϊκός την επόμενη αγωνιστική που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου εκτός έδρας την Καβάλα. Βέβαια η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη θα πάει στην Καβάλα με τον αέρα του τρία στα τρία και τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που προέρχεται από δύο συνεχόμενος ισοπαλίες.
Φώτο: serressport.gr
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ εθνικής:
Άρης Αβάτου – Καβάλα: 0-0
Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 4-2 (17′ Τζαμπέγια, 58′ Καθάριος, 63′ Μελισσόπουλος, 82′ Περσίδης – 11′ Δεδελούδης, 88′ Γκαϊδατζής)
ΑΕ Καλαμπακίου – Ορφέας Ξάνθης: 1-2 (60′ Σαββίδης – 15′ Ξαντινίδης, 40′ Ξαντινίδης πεν)
Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης: 4-1 (18′ Ομπόσου, 28′ Πέτρου, 45+1′ Παπαβασιλείου, 67′ Παπαβασιλείου – 46′ Θεοφυλάκτης)
Αλέξανδρος Κιλκίς – ΠΑΟΚ Κοσμίου: 0-0
Αετός Ορφανού – Εθνικός Σιδηροκάστρου: 0-0
Απόλλων Παραλιμνίου – Κεραυνός Πέρνης: 1-0 (45+1′ Μπονέρης)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Πανσερραϊκός 9 (9-1)
—————————–
2. Αρης Αβάτου 7 (6-0)
—————————–
3. Ορφέας Ξάνθης 7 (6-4)
4. Νέστος Χρυσούπολης 5 (6-4)
5. Εθνικός Σιδηροκάστρου 5 (2-1)
6. ΑΟ Καβάλα 5 (1-0)
7. Αετός Ορφανού 4 (6-4)
8. Απόλλων Παραλιμνίου 4 (2-2)
——————————
9. Αλέξανδρος Κιλκίς 3 (1-1)
——————————
10. Ασπίδα Ξάνθης 3 (2-7)
11. Κεραυνός Πέρνης 1 (0-2)
12. ΠΑΟΚ Κοσμίου 1 (1-5)
13. ΑΕ Καλαμπακίου 1 (3-8)
14. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0 (2-8)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
