Πανσερραϊκός: Γκολ και θέαμα από τα «λιοντάρια» που είναι στο +6 στην κορυφή

Πρώτος με διαφορά έξι βαθμών από τη 2η θέση είναι ο Πανσερραϊκός που κέρδισε σήμερα 4-0 τον Ηρακλή Λάρισας για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Τα «λιοντάρια» πήραν τη νίκη με δύο γκολ του Σάββα Μούργου (73′, 87′), κι από ένα των  Αχμέντ Σαΐντ (51ο )και Μάριου Σοφιανού (στο 81ο). Τα γκολ σημειώθηκαν μετά το 50ο λεπτό με τον Πανσερραϊκό να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να ενθουσιάζει τους φιλάθλους του.

Πανσερραϊκός: Γκολ και θέαμα από τα «λιοντάρια» που είναι στο +6 στην κορυφήΠανσερραϊκός: Γκολ και θέαμα από τα «λιοντάρια» που είναι στο +6 στην κορυφή

Οι «κόκκινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης (στις 17:30) με την ΑΕΚ, ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα γιορτής για τους Σερραίους και αναμένεται να το παρακολουθήσουν χιλιάδες φίλαθλοι (τα εισιτήρια θα είναι στη διάθεση του κόσμου από την Τρίτη στα εκδοτήρια του γηπέδου).

Ο Πανσερραϊκός θα έχει το μυαλό του και στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β για το πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο με τα χρώματα του Πανσερραϊκού έκανε ο Πασχάλης Στάϊκος που αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης (86′ Λυμπεράκης), Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης (59′ Στάικος), Κολομπίνο (74′ Σιόντης), Στίνα (74′ Σοφιανός), Κανίς, Μούργος, Σαΐντ (74′ Κατσαντώνης).

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης (84′ Λαγωνίδης), Καμπέρης, Χρηστίδης (74′ Τασιουλής), Μπόσιο, Μπάμης (58′ Τσουμάνης), Τσιμίκας, Λεσάι (74′ Συρεγγέλας), Κάσας (84′ Ζαφειρίου).

Φώτο: serressport

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος