Πανσερραϊκός: «Έσπασε το ρόδι» με γκολ του Γ. Παπαβασιλείου

Την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λιγκ 2 πέτυχε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας σήμερα 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο Πανσερραϊκός «έσπασε το ρόδι» στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας το πρώτο του φετινό «τρίποντο».

Πανσερραϊκός: «Έσπασε το ρόδι» με γκολ του Γ. Παπαβασιλείου

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες ποιοτικές δάφνες αφού οι δύο ομάδες αναζητούσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα οι «κόκκινοι» αξιοποίησαν το γκολ του Γιώργου Παπαβασιλείου και πήραν μια δίκαιη αλλά αγχωτική νίκη.

Πανσερραϊκός: «Έσπασε το ρόδι» με γκολ του Γ. Παπαβασιλείου

Γκολ του… Δήμου Αμφίπολης

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 28ο και είχε πρωταγωνιστές από το Δήμο Αμφίπολης. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Γιάννης Μαντζάρης, με καταγωγή από την Παλαιοκώμη Σερρών έκανε λάθος μεταβίβαση της μπάλας, ο Δημήτρης Ανάκογλου την κέρδισε και την πάσαρε στον Γιώργο Παπαβασιλείου και ο 29χρονος επιθετικός από την Αγγίστα Σερρών με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Είναι το πρώτο επαγγελματικό γκολ στην καριέρα του Σερραίου επιθετικού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Πίντο, Κουκόλης, Γιανναράκης, Μαρτσιόνι, Κρητικός, Κόντσι (75’ Φουάσης),  Κανίς, Ανάκογλου (81’ Έππας), Παπαβασιλείου (86’ Χαϊνταρά).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Μαντζάρης, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (56’ λ.τ. Ζιάκας), Βίγια (80’ Νούσιος), Λεμάνγκρ (65’ λ.τ. Παναγιώτου), Κανούλας

Φώτο:https:serressport

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος