Πραγματική «καταιγίδα» ο Πανσερραϊκός συνέτριψε για δεύτερη φορά φέτος τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Νέστο Χρυσούπολης με 5-0 προσφέροντας γκολ και θέαμα στους φίλους του.
Σε ένα «βαρύ» αγωνιστικό χώρο και με συνεχόμενη δυνατή βροχόπτωση οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε έβδομο παιχνίδι τους τη φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα.
Ο Πανσερραϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες στα τέσσερα πρωταθλήματα του Ελληνικού ποδόσφαιρου. Αήττητη ήταν μέχρι πριν τη σημερινή αγωνιστική και η Επισκοπή αλλά η ομάδα από το Ρέθυμνο, που ίσως τεθεί αντίπαλος των «λιονταριών» στους αγώνες μπαράζ, έχασε σήμερα με σκορ 2-1 από τον Γιούχτα. Ο Πανσερραϊκός έφτασε τις 18 νίκες στο πρωτάθλημα και με 65 γκολ έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση από όλες τις ομάδες των Ελληνικών πρωταθλημάτων.
Με πρωταγωνιστές Γκούρτσα και Κόντσι
Πρόσωπα του σημερινού αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκούρτσας και ο Κόντσι Καρντόσο. Ο αρχηγός πέτυχε τρία γκολ κι έφτασε τα 20 στο φετινό πρωτάθλημα ενώ ο νεαρός Αργεντίνος σκόραρε δύο φορές. Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Γκούρτσας στο 10ο με σουτ κι ενώ η μπάλα κόντραρε σε πόδια αντιπάλου αμυντικού.
Στο 30ο ο Γεωργιάδης πάσαρε στον Κόντσι Καρντόσο ο οποίος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης και πάλι από πάσα του Γιώργου Γεωργιάδη με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Στο 49ο ο Μαίκλ Ολαϊτάν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Νέστου και ο Δημήτρης Γκούρτσας εύστοχος από το σημείο του πέναλτι έκανε το 4-0. Στο 55ο μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Γκούρτσας διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 5-0.
Σε ένα γήπεδο που γνώρισε φανταστικές στιγμές με την άνοδο του Πανσερραϊκού στη Σούπερ Λιγκ ξαναβρέθηκε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο 36χρονος Τούρκος μέσος που αγωνίζεται φέτος με τη φανέλα του Νέστου αποθεώθηκε από τους οργανωμένους των «λιονταριών» ενώ πριν την έναρξη του αγώνα χαιρέτησε και ασπάστηκε τους Άγγελο Διγκόζη και Γιάννη Γκιόκα. Άλλωστε με τον δεύτερο είχαν πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ ενώ με τον προπονητή του Πανσερραϊκού υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα που αγωνίστηκε μετά από 16 χρόνια στην Α εθνική.
Πανσερραϊκός (Άγγ. Διγκόζης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Όμο, Καλί (60ο Τριανταφύλλου), Γεωργιάδης, Ψάλτης, Γκούρτσας (70ο Παπαβασιλείου), Ολαϊτάν (79ο Μασκανάκης), Κόντσι (64ο Κιουτσεκτσίδης).
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Κετσιεμενίδης): Δεμένικος, Μπλιος, Φραγκούλης, Δόντσος, Παπαδόπουλος (64ο Γρηγοριάδης), Αδαμάκης (58ο Κοβάτσης), Μπαϊκαρά, Λαζαρίδης (82ο Ανδρεάδης) Γεωργιάδης, Αρετάς (58ο Τζατζανάς), Ποδαράς.
Φώτο: serressport.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος