Πανσερραϊκός: (Χ)αμένοι βαθμοί στην πρεμιέρα 1-1 με Θεσπρωτό

Με εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Θεσπρωτό ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ο Πανσερραϊκός.

Οι «κόκκινοι» παρουσιάστηκαν αγχωμένοι και νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας την ευκαιρία στον Θεσπρωτό, την καλοδουλεμένη ομάδα του Χουάν Ρότσα, να απειλήσει με δύο δοκάρια, στο 47ο με τον Σπύρο Βασιλάκη και στο 25ο με τον Ιερόθεο Δρίτσα.

Πανσερραϊκός: (Χ)αμένοι βαθμοί στην πρεμιέρα 1-1 με Θεσπρωτό

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός βελτίωσε την εικόνα του, ανέβασε την απόδοση του μετά το 60ο λεπτό, έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Σάββα Μούργο και είχε δοκάρι δύο λεπτά αργότερα με τον Τέλη Καρασαλίδη αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Θεσπρωτός, άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική πάσα του Νικόλα Διγκόζη και ωραίο σουτ του Ιερόθεου Δρίτσα (0-1).

Πανσερραϊκός: (Χ)αμένοι βαθμοί στην πρεμιέρα 1-1 με Θεσπρωτό

Τελικά οι Σερραίοι έφτασαν στο 80ο  στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αχμέντ Σαίντ (1-1). Το πέναλτι κέρδισε ο Ανδρέας Κατσαντώνης από τον τερματοφύλακα Τσιμόπουλο. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να ζητάνε δικαιολογημένα πέναλτι σε χέρι αμυντικού.

Πανσερραϊκός (Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (72 Ζέρης), Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Πεταυράκης, Ανάκογλου (63 Κατσαντώνης), Σιόντης (77 Στίνα), Μούργος (77 Μυστακίδης), Σοφιανός (72 Θυμιάνης), Κανίς, Σαΐντ.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Γώγος, Βασιλάκης, Βαλέντε, Ρίζος, Μπίκας (65  Λύγκας), Κωνσταντίνου, Μίγγος, Διγκόζης (82o  Πανταζέλος), Δρίτσας (82o  Ματζουρανάκης), Μπονίγια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος