Π.Ε. Σερρών: Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης πρασίνου και διαγραμμίσεων στο οδικό δίκτυο

  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης πρασίνου στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, συνολικού προϋπολογισμού 146.621 ευρώ. Ήδη από την περασμένη Τρίτη 2 Μαρτίου άρχισαν οι εργασίες κοπής της βλάστησης στο οδικό τμήμα Σέρρες (Κόμβος περιαστικής-Νοσοκομείου) – Ν. Ζίχνη – Μεσορράχη – Λευκοθέα – όρια Ν. Δράμας. Σύμφωνα με τη σύμβαση, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν την κοπή χόρτων/φυτών, κλάδεμα θάμνων και δέντρων, καθώς και στον καθαρισμό από προσχώσεις και απορρίμματα, με απώτερο στόχο την ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων.

  • Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαγράμμισης από τη διασταύρωση Μεσορράχης έως τον Σφελινό, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της ΠΚΜ», υποέργο “Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Σερρών” για την τριετία 2017-2019, ενώ στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης των αρμών στην γέφυρα του ποταμού Αγγίτη, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγγίστας. Μάλιστα, λόγω των εργασιών που εκτελούνται στην συγκεκριμένη γέφυρα, απαγορεύεται η διέλευση από τις 7 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι και στη συνέχεια η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ