Π.Ε. Σερρών: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα Ανω Πορόια

Υψηλός ήταν και την Τετάρτη 18 Αυγούστου ο αριθμός των ημερήσιων μολύνσεων για την Π.Ε.Σερρών ,σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ, που καταγράφει τα περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από τον κορονοϊό.

Τριάντα τέσσερα τα νέα κρούσματα της covid-19 , ενώ υψηλός είναι ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην κοινότητα των Άνω Ποροϊων, σύμφωνα με τα στοιχεία των Κέντρων Υγείας Κερκίνης και Σιδηροκάστρου. Για τον λόγο αυτό κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι, στη βιβλιοθήκη της κοινότητας για να πραγματοποιήσει δωρεάν rapid test.
«Παρακαλώ όλους τους κατοίκους, είτε έχουν κάποιο σύμπτωμα είτε όχι, να προσέλθουν για εξέταση, προκειμένου να καταγραφεί το μέγεθος της κατάστασης. Οι εκδηλώσεις του προηγούμενου διαστήματος και η αύξηση επισκεψιμότητας στην περιοχή οδήγησαν σ’ αυτά τα αποτελέσματα » δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Σιντικής Γιάννης Τορουνίδης, απευθύνοντας έκκληση για την τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος