Π.Ε. Σερρών: Καθαρισμός ρεμάτων στην περιοχή Βισαλτίας

Με στόχο την αντιπλημμυρική «θωράκιση» του Δήμου Βισαλτίας πραγματοποιήθηκαν σειρά εργασιών για τον καθαρισμό ρεμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, υπό την επίβλεψη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Συγκεκριμένα, κατά τον περασμένο Δεκέμβριο, η Π.Ε. Σερρών προέβη σε εργασίες καθαρισμού του ρέματος Τραγίλου ή γνωστού με την τοπική ονομασία «Αλ Τσακάρα», που διασχίζει τον οικισμό Τραγίλου του Δήμου Βισαλτίας, για την προστασία του οικισμού από τυχόν έντονες βροχοπτώσεις.

Π.Ε. Σερρών: Καθαρισμός ρεμάτων στην περιοχή  ΒισαλτίαςΣτην συνέχεια , εντός του τρέχοντος μηνός Ιανουαρίου, η Π.Ε. Σερρών πραγματοποίησε εργασίες καθαρισμού του ρέματος Χουμνικού – Πατρικίου, στο τμήμα Πατρικίου, που εκβάλλει στην αρχή της Τάφρου Μαυροθάλασσας, για την προστασία του οικισμού Πατρικίου, στο πλαίσιο προστασίας του οικισμού από ενδεχόμενες έντονες βροχοπτώσεις.
«Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους, επενέβη, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας των φορέων, συμβάλλοντας στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παν. Σπυρόπουλος, σημειώνοντας πως τα τμήματα που συντηρήθηκαν λειτουργούν ως αποστραγγιστικές –αντιπλημμυρικές τάφροι προστασίας των οικισμών, αρμοδιότητας του αντίστοιχου Δήμου ή του ΓΟΕΒ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος