Π.Ε. Σερρών: Εκτεταμένες οι βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Ισχυρό χτύπημα στο δίκτυο ηλεκτρισμού της Π.Ε. Σερρών προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να σημειωθούν διακοπές ρεύματος μικρής και μεγαλύτερης διάρκειας στους Δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Ηράκλειας, Νέας Ζίχνης και Σιντικής, με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να εργάζονται πυρετωδώς.

Στον Δήμο Σιντικής, από τις 8 ως τις 11 το βράδυ, βυθίστηκαν στο σκοτάδι 18 χωριά ενώ, από τις 8 το βράδυ ως τα μεσάνυχτα, χωρίς ρεύμα έμειναν 12 χωριά στους Δήμους Αμφίπολης και Ν.Ζίχνης. Στη συγκεκριμένη περιοχή η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε μόνο στις 8 τοπικές κοινότητες, ενώ μέχρι και σήμερα το πρωί δεν είχαν ρεύμα τα χωριά Ηλιοκώμη, Κορμίστα, Ν.Μπάρφρα και Κρηνίδα. Για δύο ώρες χωρίς ρεύμα έμειναν τρεις κοινότητες στο Δήμο Βισαλτίας, όπως επίσης και τρεις κοινότητες στο Δήμο Ηράκλειας.

Π.Ε. Σερρών: Εκτεταμένες οι βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕΓια μία ώρα, 8-9 μ.μ., χωρίς ρεύμα έμεινε και τμήμα του κέντρου της πόλης των Σερρών, λόγω βλάβης στο υπόγειο δίκτυο ηλεκτροδότησης .

«Έξι συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάστηκαν για την αποκατάσταση του δικτύου ως τις 3.30 τα ξημερώματα και ξεκίνησαν και πάλι από στις 7.30 σήμερα το πρωί. Ήταν ένα πολύ έντονο φαινόμενο, που στο ίδιο διάστημα  δημιούργησε πολλά προβλήματα στο δίκτυο διανομής σε όλο το νομό» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Σερρών Δημήτρης Πολυμέρης.

Όπως υποστήριξε, σπασμένοι στύλοι εντοπίστηκαν στον Αγιο Χριστόφορο και στη Βυρώνεια, κομμένοι αγωγοί στο Ποντισμένο, στην Λυγαριά , στο Ζευγολατιό και την Αγγίστα, ενώ μέχρι αυτή την ώρα επιχειρείται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Λυγαριά, που μένει από χθες χωρίς ρεύμα.

Το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ δέχτηκε περισσότερες από 180 αναγγελίες βλαβών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος