Οι Σερραίοι στο Παγκόσμιο της άρσης βαρών στο Ηράκλειο

Έντονη είναι η Σερραϊκή παρουσία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων, που ανοίγει την αυλαία του τη Δευτέρα 2 Μαΐου στο Ηράκλειο.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Γκαρίπης και Κώστας Παπαδόπουλος, οι αθλητές Χρήστος Χριστοφορίδης και Γιάννης Κλιάμπας,  ο διεθνής κριτής Γιώργος Παπουτσής αλλά και δύο πρώην πρωταθλήτριες, μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας με καταγωγή από το Νομό Σερρών η Φιλιππία Κοχλιαρίδου και η Θεανώ Ζαγκλιβέρη εκπροσωπούν την Σερραϊκή άρση βαρών σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα πάρουν μέρος 450 αθλητές και αθλήτριες, συμμετοχές που αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Οι Σερραίοι στο Παγκόσμιο της άρσης βαρών στο Ηράκλειο

Ο Κώστας Γκαρίπης, 14ος στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Πεκίνο το 2008 , με πολλές επιτυχίες ως αθλητής αλλά αγωνιζόμενος και ως αστυνομικός που είναι το επάγγελμα του, αλλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος, μέλος της εθνικής ομάδας άρσης βαρών από το 1996 και από το 2000 στην μεγάλη ομάδα dream team είναι οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής.

Οι Σερραίοι στο Παγκόσμιο της άρσης βαρών στο Ηράκλειο

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από 20 αθλητές ανάμεσα τους και δύο Σερραίοι, ο Χρήστος Χριστοφορίδης (Μέγας Αλέξανδρος) στα 81 κιλά και ο Γιάννης Κλιάμπας (Κρόνος Σερρών) στα 73 κιλά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος