Ο Ν. Γιοβάνης εκπρόσωπος του ΔΙΠΑΕ Σερρών στη Διοικούσα του ιδρύματος

Eκπροσώπηση στη διοικούσα του ιδρύματος απέκτησε το Διεθνές Πανεπιστήμιο Σερρών με τον αναπληρωτή καθηγητή της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας Νικόλαο Γιοβάνη να είναι ο άνθρωπος που θα μεταφέρει τα αιτήματα του campus των Σερρών στην κεντρική διοίκηση αλλά και να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων.

Ήταν ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας των Σερρών αφού η απουσία εκπροσώπησης είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα δυσλειτουργίας του ιδρύματος, το οποίο πριν από ένα χρόνο είχε την εικόνα εγκατάλειψης προκαλώντας πολλές αντιδράσεις εντός και εκτός της ακαδημαϊκής κοινότητας.

«Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε δυσλειτουργία στο campus των Σερρών. Για αυτό βέβαια δεν ευθύνεται η παρούσα διοίκηση. Η διοικούσα αποτελείται από εξαιρετικούς ανθρώπους και επιστήμονες όπως ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής κ. Αθ. Καΐσης, οι οποίοι έκαναν πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες αλλά η έλλειψη ανταπόκρισης σε σχέση με το campus το Σερρών, που είναι ένα τεράστιο campus, δεν επέτρεψε να γίνουν κάποια πράγματα» είπε ο κ. Γιοβάνης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ενώ αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχει θέσει για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που είναι κυρίως λειτουργικά κι έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, τη θέρμανση, τη φύλαξη κ.α. αν και είχαν γίνει προσπάθειες, όπως είπε, από ανθρώπους του ιδρύματος όπως από τον πρώην Γενικό Γραμματέα Στέργιο Δρογαλά. Πρόβλημα δυσλειτουργίας υπάρχει και με τον υποσταθμό ο οποίος ίσως χρειαστεί να αλλαχτεί όπως και να προχωρήσουν οι διαδικασίες ανακατασκευής των κτηρίων.  Όσο για τον στόχο που έχει θέσει ο κ. Γιοβάνης είπε: «Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε το campus των Σερρών με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει όλοι ως ένα από τα καλύτερα campus. Η Πανεπιστημιακή κοινότητα δίνει μια δυναμική στην κοινωνία των Σερρών».

Ο κ. Γιοβάνης ευχαρίστησε τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή για τις ενέργειες που έκανε έτσι ώστε  το ΔΙΠΑΕ Σερρών να έχει εκπροσώπηση στη διοικούσα του ιδρύματος ενώ μίλησε για τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν από όλους για να υπάρξει ένα δέσιμο της τοπικής κοινωνίας των Σερρών με το  campus. Μάλιστα ο κ. Γιοβάνης εξήρε τις ενέργειες του Δήμου Σερρών και του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη να προχωρήσει σε ένα μνημόνιο συνεργασίας με το ΔΙΠΑΕ Σερρών που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές όπως και του Επιμελητηρίου Σερρών με τη  συνάντηση που θα έχει εκ νέου το απόγευμα ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς με τους επτά προέδρους των τμημάτων για να υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος