Νέοι δίοδοι στον Προμαχώνα

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση νέων διόδων στο τελωνείο του Προμαχώνα για την ταχύτερη διέλευση των αυτοκινήτων, μετά από απόφαση του Υπουργείου Υποδομών.  Ήδη, αυτές τις μέρες, αναμένεται να μεταφερθούν στο τελωνείο οι οικίσκοι που θα στηθούν στις νέες διόδους, ενώ ξεκίνησαν και τα απαραίτητα έργα για τη λειτουργία των σταθμών εισόδου.

Όπως επισημαίνεται από τη μεριά των τελωνειακών αρχών πρόθεση των εμπλεκόμενων φορέων είναι οι νέοι δίοδοι να τεθούν σε λειτουργία περί τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, εφόσον πρωτίστως ολοκληρωθούν οι συνδέσεις όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων μετά και την απαραίτητη συνεργασία που επιβάλλεται να υπάρχει με τις Βουλγαρικές αρχές.

Επίσης, ενισχύθηκε η  αστυνομική δύναμη στον τελωνειακό σταθμό, κατά 34 άτομα, που θα επιφορτιστούν με τον έλεγχο των αυτοκινήτων, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Αραμπατζή.

Στη συνοριακή διάβαση του Προμαχώνα παρατηρείται καθυστέρηση με τη διέλευση των αυτοκινήτων στο ελληνικό έδαφος όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα αλλά όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Ο μεθοριακός σταθμός είναι ανοιχτός όλο το 24ωρο και οι ώρες αιχμής είναι κυρίως το πρωί 10.00 με 14.00 και το απόγευμα 17.00 με 20.00 οπότε και σχηματίζονται ουρές στη βουλγαρική πλευρά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος