Νέα Κερδύλια Σερρών: Στις έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά και η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λ.Σ.

Με υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος και με πλωτά σκάφη του Λιμεναρχείου Σταυρού, συνεχίστηκε το Σάββατο για τέταρτη μέρα η επιχείρηση εντοπισμού του 44χρονου επαγγελματία ψαρά που αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ανατράπηκε το αλιευτικό του σκάφος στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Κερδυλίων, κοντά στις εκβολές του ποταμού Στρυμόνα.

Στις έρευνες συμμετείχαν και άνδρες της  2ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Θεσσαλονίκης. Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους που συμμετέχουν στις έρευνες, είναι το ότι ενώ έχει “σκαναριστεί” όλη η θαλάσσια περιοχή δεν έχει βρεθεί κάτι που θα βοηθούσε την έρευνα. Το ανακριτικό τμήμα του Λιμεναρχείου Σταυρού πήρε σήμερα πολύωρη ανάκριση από την 43χρονη σύζυγο του αγνοούμενου ψαρά, η οποία επέβαινε μαζί του στο σκάφος και είχε καταφέρει φορώντας σωσίβιο να φτάσει κολυμπώντας στη στεριά.

Νέα Κερδύλια Σερρών: Στις έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά και η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λ.Σ.Εναέρια έρευνα πάνω από την θαλάσσια περιοχή των Νέων Κερδυλίων πραγματοποίησε σήμερα με πρωτοβουλία της και η Αερολέσχη Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος