Ν. Κατσαβάκης: «Ενωμένοι γυρίζουμε σελίδα για το καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου»

Ενωτικό μήνυμα προς όλα τα σωματεία της Ένωσης έστειλε στην πρώτη του συνέντευξη ο νέος πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών Νίκος Κατσαβάκης.

Ο νέος ισχυρός άνδρας του Σερραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ευχαρίστησε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στις εκλογές, είτε επέλεξαν το συνδυασμό του είτε όχι. «Η Ένωση είναι εδώ για όλα τα σωματεία, η Ένωση είναι για να ενώνει και όχι για να διχάζει και αυτή είναι η δέσμευση μας. Όλοι μαζί για το καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου και όλοι μαζί, όλοι οι φορείς και οι εμπλεκόμενοι πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα για να βγούμε δυνατοί», είπε ο Νίκος Κατσαβάκης προαναγγέλλοντας συναντήσεις με όλους τους φορείς προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα.

«Σηκώσουμε μανίκια για να δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεσμεύομαι να δουλέψω και είμαι εδώ για να κριθώ όπως και ο προηγούμενος πρόεδρος», υπογράμμισε, ενώ για τον προκάτοχο του είπε: «Θεωρώ πως ο κ. Χατζηπαντελής έκανε τον κύκλο του και έπρεπε να ολοκληρωθεί η θητεία του».

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του συνδυασμού του που πήραν μέρος στις εκλογές, τονίζοντας ότι όλοι θα χρειαστούν στην μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει: «Πρέπει να δούμε που είναι τα προβλήματα, να τα εντοπίσουμε και να δουλέψουμε. Είναι ένας τεράστιος χώρος και σταδιακά θα θέσουμε στόχους και σε βάθος τετραετίας να τους έχουμε πετύχει».

Με προτεραιότητα στα γηπεδικά αλλά και στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ο Νίκος Κατσαβάκης τόνισε ότι θα γίνουν συναντήσεις με όλες τις ομάδες, “για να διαχειριστούμε, όπως είπε, δημοκρατικά το πως θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα”.

«Ο χρόνος πιέζει και όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για την πιο σωστή απόφαση. Έχουμε πράγματα στο μυαλό μας, αλλά θέλουμε να δούμε τι λένε οι ομάδες, θα είναι συλλογική η απόφαση», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών που βρέθηκε σήμερα στα γήπεδα της Ένωσης τα οποία όπως είπε είναι σε άσχημη κατάσταση. «Πρέπει άμεσα να γίνει λειτουργικό για να το χρησιμοποιούν οι ομάδες και είναι λυπηρό να υπάρχουν τόσες ομάδες με έδρα τα γήπεδα της Ομόνοιας και να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν», σημείωσε.

Για τον αριθμό των σωματείων είπε: «Είναι μικρός, είναι λυπηρό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κίνητρα στα σωματεία, είναι σίγουρα δύσκολες οι εποχές, αλλά πιστεύω πως η ανιδιοτελής αγάπη των παραγόντων για το χωριό τους είναι αυτή που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Οι παράγοντες είναι ήρωες».

Για το όραμα του τόνισε: «Να δούμε πολλά σωματεία, ωραίες εγκαταστάσεις, να δούμε τις Μικτές ομάδες να προοδεύουν και το Σερραϊκό ποδόσφαιρο να αναδείξει και πάλι παίκτες»

Όσο για τον Πανσερραϊκό ανέφερε: «Ο Πανσερραϊκός είναι η κορωνίδα και θα είμαστε κοντά και στον Πανσερραϊκό και στο Παραλίμνιο, όπως και σε όλες τις ομάδες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος