Μουσικό Σχολείο Σερρών: Κατατακτήριες εξετάσεις για την πλήρωση κενών θέσεων

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις για τις μαθήτριες και τους μαθητές που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Σερρών, καλύπτοντας τα κενά που προέκυψαν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διεύθυνσης του σχολείου, μετά από μετεγγραφές μαθητών προέκυψαν : μία κενή θέση στην Γ΄ Γυμνασίου, δέκα έξι κενές θέσεις στη Α΄ Λυκείου, είκοσι έξι κενές θέσεις στην Β΄ Λυκείου και δέκα πέντε κενές θέσεις στη Γ’ Λυκείου.

Οι θέσεις θα καλυφθούν με τη διαδικασία των κατατακτηρίων εξετάσεων στα παρακάτω μαθήματα:
α. για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ιστορία Μουσικής καθώς και τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο) και προαιρετικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
β. Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική – Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική – Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς ή άλλο παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
γ. Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
δ. Για τη Γ΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Μορφολογία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη γραμματεία του σχολείου μέχρι και τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ