Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Σερρών – Θεσσαλονίκης

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Σερρών Θεσσαλονίκης λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης τις πρωινές ώρες που είχε ως αποτέλεσμα να «διπλώσουν» δύο νταλίκες και να διακοπεί η κυκλοφορία, η οποία αποκαταστάθηκε για λίγη ώρα για τα ΙΧ, για να κλείσει μετά προκειμένου να μετακινηθεί από το οδόστρωμα ο κύριος όγκος της δεύτερης νταλίκας και να ρίξουν αλάτι και να ανοίξει στη συνέχεια.
Όλος ο μηχανισμός της Π.Ε Σερρών και των Δήμων είναι στις επάλξεις και μηχανήματα βρίσκονται όπου έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε διάφορες περιοχές όπως Βροντού και Ορεινή αλλά και Πρώτη, Ροδολίβους, Μπάφρα, Αγγίστα καθώς και Κεφαλοχώρι.

Κλειστά είναι τα δημοτικά σχολεία στην Κάτω Ορεινή, Καστανούσσα, Άνω Πορρόια, Μπάφρα Αχλαδοχώρι και ολοήμερο Ροδολίβους ενώ δεν έχουν πάει στο 11ο δημοτικό οι μαθητές από το Μετόχι και Ξηρότοπο.
Κλειστά είναι τα νηπιαγωγεία στο Μεγαλοχώρι, Αχλαδοχώρι, Καστανούσσα, Πλατανάκια, Άνω Πορρόια, Νεοχώρι Σιντικής, Βαλτερό, Γεφυρούδι, Τριανταφυλλιά Βυρώνεια, Ν.Πετριτσίου .
Στις περιοχές που σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος υπήρξε πλήρης αποκατάσταση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος