Θερμή ήταν για ακόμη μία φορά η ανταπόκριση των εργαζομένων στην Π.Ε. Σερρών στο κάλεσμα του συλλόγου τους για εθελοντική αιμοδοσία. Πρόκειται για την 4η κατά σειρά αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Τοπικό Τμήμα Σερρών, με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου.
Από τις 9.00 το πρωί έως και το μεσημέρι της Παρασκευής, το συνεργείο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με την Διευθύντρια Κατερίνα Τζιούρα, βρίσκονταν στην αίθουσα «Κων/νος Καραμανλής» όπου εργαζόμενοι της Περιφέρειας αλλά και του δήμου έσπευσαν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, στέλνοντας μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.
«Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Τοπικό Τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που κάνει πράξη το μήνυμα «δίνω αίμα, δίνω ζωή» και ενισχύει την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει» , δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης , ο οποίος εξήρε τους εργαζομένους για την ευαισθησία τους και την έμπρακτη απόδειξη φιλαλληλίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος