Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Τριήμερη γιορτή του δρομικού κινήματος

Με τον αγώνα δρόμου 12,5 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου 2019 θα ολοκληρωθεί το τριήμερο δρομικό event που διοργανώνει το τμήμα δρομέων υγείας του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού.

Στον αγώνα δρόμου έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή 150 δρομείς όλων των ηλικιών με την εκκίνηση να δίνεται από το κέντρο της πόλης των Σερρών. Ο αγώνας είναι ημιορεινός και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής του θα πραγματοποιηθεί στα όμορφα καταπράσινα μονοπάτια της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Τριήμερη γιορτή του δρομικού κινήματοςΤο τριήμερο δρομικό event που διοργανώνει για πρώτη φορά το τμήμα δρομέων υγείας του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού τα έχει όλα. Από βόλτα των μικρών παιδιών στους πεζοδρόμους της πόλης, μέχρι δενδροφυτεύσεις, διαγωνισμούς, συναυλία αλλά και συγκέντρωση σχολικών ειδών για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Τριήμερη γιορτή του δρομικού κινήματοςΟι άνθρωποι που αποτελούν την «ψυχή» του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός και που υπηρετούν εδώ και χρόνια το δρομικό κίνημα στις Σέρρες, ο Γιώργος Θεοχάρης, ο Κώστας Αγγειοπλάστης και ο Στέργιος Σαπαρδάνης με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις κι όλα δείχνουν ότι αυτό το τριήμερο θα είναι μια μεγάλη γιορτή για τον Σερραϊκό αθλητισμό.

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Τριήμερη γιορτή του δρομικού κινήματοςΟι μικροί φίλοι του τμήματος (παιδιά έως 11 ετών) που θα πάρουν μέρος το Σάββατο 31 Αυγούστου στη βόλτα στους πεζοδρόμους της πόλης (απόσταση 500 μέτρων) θα πάρουν δώρο από ένα μετάλλιο-έκπληξη, μια μπλούζα με το έμβλημα του Πανσερραϊκού (τον λέοντα της Αμφίπολης) αλλά και από ένα δροσερό παγωτό ενώ θα κληρωθούν και δύο ποδήλατα.

Στον τερματισμό του αγώνα των 12.5 χιλιομέτρων οι συμμετέχοντες θα δροσιστούν με έναν χυμό, θα παραλάβουν μπλούζα και αναμνηστικό μετάλλιο και θα μπούνε στην κλήρωση για ένα δρομικό ρολόι.

Το Τμήμα Δρομέων Υγείας του Πανσερραϊκού σε συνεργασία με το Δασαρχείο Σερρών θα προσφέρει σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στη «βόλτα στους πεζόδρομους της πόλης» ένα φυτό για να το σπείρουν και να το φροντίζουν.

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Τριήμερη γιορτή του δρομικού κινήματοςΤο πρόγραμμα του τριημέρου δρομικού event είναι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/8

17:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (εγγραφές κ παραλαβές bibs).

17:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

30/8 21:00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΙΝΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “LES AU REVOIR”

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/8

9:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (εγγραφές κ παραλαβές bibs).

9:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

18:00 «ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» για τους μικρούς φίλους!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/9

7:30 ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (εγγραφές κ παραλαβές bibs)

10:00 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

10:30 ΕΚΚΊΝΗΣΗ VOREIA BEER SERRES TRAIL

12:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

13:00 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ

14:00 ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος