Κώστας Βότσης: «Είναι ηθικό το θέμα να γίνουν οι εκλογές με όλα τα σωματεία»

Την αναβολή των προγραμματισμένων για τις 31 Μαρτίου εκλογών στην Ε.Π.Σ. Σερρών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου, ζητά η παράταξη του Νίκου Κατσαβάκη όπως τόνισε σήμερα με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών ο Κώστας Βότσης.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών υπογράμμισε ότι το να γίνουν οι εκλογές με μόνο 25 σωματεία, όσα βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο μητρώο της Γ.Γ.Α. είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό, αφού με την παράταση που δίνεται στις διοικήσεις των Ενώσεων θα ήταν καλό για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο οι εκλογές να πραγματοποιηθούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό σωματείων. «Όποιος αγαπά έμπρακτα το Σερραϊκό ποδόσφαιρο κάνει εκλογές με ευρύ εκλογικό σώμα και με όλα τα σωματεία εντός εκλογικής διαδικασίας κι όχι με τα ελάχιστα αναγνωρισμένα, όπως συμβαίνει σήμερα. Μιλάμε με πολλά σωματεία που διαμαρτύρονται, διότι είναι στην τελική ευθεία της περαίωσης και αναγνώρισης τους, αλλά επειδή είναι κλειστό το σύστημα της ΓΓΑ, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Οι νομικοί της παράταξης Κατσαβάκη ασχολούνται με το θέμα, ώστε οι εκλογές να γίνουν αργότερα», τόνισε ο Κώστας Βότσης, που μίλησε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος στο πλευρό του Νίκου Κατσαβάκη και απέναντι στον Αθανάσιο Χατζηπαντελή.

«Είμαστε αντίπαλοι μόνο στις εκλογές. Έχουμε καλές σχέσεις και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Στην προηγούμενη διοίκηση διέκρινα μια εσωστρέφεια. Ασχολήθηκαν μόνο με τα θέματα εντός νομού. Έπρεπε να διεκδικήσουμε στα κέντρα αποφάσεων, όπως είναι η ΕΠΟ, η ΚΕΔ»

«Ο Νίκος Κατσαβάκης έφτασε πολύ ψηλά ποδοσφαιρικά και έχει τις περγαμηνές μετά την θητεία του στον Πανσερραϊκό και την διοικητική του ενασχόληση να μπει ενεργά στην Ένωση και μαζί με τους ανθρώπους που είμαστε κοντά του να γίνουν πολλά θετικά πράγματα. Έχει ανθρώπους με τεχνογνωσία και μπορούν να τρέξουν διάφορα θέματα. Εγκαταστάσεις, οργάνωση, ευρωπαϊκά προγράμματα κλπ. Ζήτησα διαβεβαιώσεις, ώστε να γίνει προσπάθεια για να αλλάξουν μερικές καταστάσεις και τις πήρα.»

Ο Κώστας Βότσης τόνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε καλό κλίμα, υπογράμμισε ότι η παράταξη του είναι υπέρ της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη της παράταξης Κατσαβάκη  υπογραμμίζοντας ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα των υποψηφίων για το Δ.Σ.».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος