Κώστας Δημητρίου: «Ο Πανσερραϊκός θα παίζει φέτος καλό ποδόσφαιρο».

Την πεποίθηση του ότι ο Πανσερραϊκός θα είναι φέτος στη Σούπερ Λιγκ 2 μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, εξέφρασε με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών ο Κώστας Δημητρίου.

Ο 22χρονος αμυντικός των «λιονταριών» μίλησε για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ και για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Ελβετία για να φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

-Για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη β ομάδα του ΠΑΟΚ (νίκη για τους Σερραίους με 3-1):

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι πάει και καλύτερα και θα πηγαίνουμε και καλύτερα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις μας. Εννοείται πως ακόμα είναι αρχή, είμαστε οχτώ εβδομάδες μαζί και προπονούμαστε»

-Για το πώς ένιωσε που αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του:

«Πάντα είναι περίεργο συναίσθημα όταν γυρνάς στο «σπίτι» σου γιατί εκεί ανδρώθηκα. Ήταν όμως όμορφο»

-Για το τι του είπε ο Πάμπλο Γκαρσία:

«Μου είπε ότι ο Πανσερραϊκός ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι».

-Για τους πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ και για το ποιον χαίρεται περισσότερο για την πορεία του:

«Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτούς και περισσότερο για τον Χαρούλη τον Τσιγγάρα που είναι φιλαράκι μου και το αξίζει πραγματικά. Το περίμενα από αυτόν. Έχει πολλά να δώσει ακόμα. Υπήρχαν πολλά παιδιά από τις ακαδημίες που αξίζουν και είμαι σίγουρος ότι θα πάνε μπροστά. Ο καλός δεν χάνεται, θα ανταμειφτεί».

Κώστας Δημητρίου: «Ο Πανσερραϊκός θα παίζει φέτος καλό ποδόσφαιρο».

-Για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό:

«Είχα μια άσχημη εξέλιξη στο εξωτερικό. Ήταν περίεργα τα πράγματα για μένα. Δεν πήγαν όπως θα ήθελα κι ο μόνος τρόπος για να έβρισκα τον εαυτό μου ήταν να γυρίσω στην πατρίδα μου ώστε να είμαι καλά και ψυχολογικά και να μπορέσω να επιστρέψω εκεί που ήμουν. Όσο για τον Πανσερραϊκό, από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και όταν με προσέγγισαν ήταν πάρα πολύ επαγγελματικό το όλο σκηνικό και δεν τον σκέφτηκα ούτε μια μέρα να σας πω την αλήθεια».

-Για τις συνθήκες που συνάντησε στον Πανσερραϊκό:

«Οι συνθήκες στον Πανσερραϊκό είναι πάρα πολύ καλές. Δεν ήξερα καθόλου από Β εθνική Ελλάδος, δεν είχα ιδέα γιατί έφυγα πολύ μικρός και παλιοί συμπαίκτες μου μου έλεγαν ότι στη Β εθνική οι συνθήκες είναι τραγικές αλλά εδώ στον Πανσερραϊκό δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εγώ τα βρήκα όλα εδώ πολύ καλύτερα. Η ομάδα είναι πολύ επαγγελματική. Οι προπονήσεις μας είναι ο ίδιο κι έχουν πολύ καλό επίπεδο. Οπότε, πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο. Βέβαια είναι και η ιστορία του συλλόγου».

-Για τον προπονητή, τον Ζεράρ Σαραγόσα:

«Είναι πολύ καλός. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα παράπονο από κανέναν παίκτη. Είναι πολύ δίκαιος και το σημαντικό είναι ότι παίζουμε ποδόσφαιρο. Από ότι ξέρω στη Β εθνική αυτό δεν το έχουν οι ομάδες. Είναι ένα πλάνο που πραγματικά αξίζει και βγαίνει και στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας θα είναι καλή και ανταγωνιστική».

-Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα:

«Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όταν έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουνε, αυτό σου δίνει κουράγιο, σου δίνει την δύναμη»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος