«ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ» δράση ανθρωπιάς από την Δ.Ε.Ε.Π Σερρών ΝΔ

Για ακόμη μια χρονιά η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών της ΝΔ και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Σερρών, συνεχίζουν την επιτυχημένη δράση «ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ», συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ευάλωτους οικονομικά συντοπίτες μας ενόψει των Άγιων ημερών.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν.Σερρών Θόδωρος Καμπούρης είπε πως η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στις προηγούμενες δράσεις, τους ώθησε να την επαναλάβουν και φέτος με γνώμονα την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη . Η δράση η οποία αναδεικνύει την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό, την προσφορά και στην αγάπη στον συνάνθρωπο ξεκινά από σήμερα Δευτέρα και διαρκεί έως και τις 9 Δεκεμβρίου.
«ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ» δράση ανθρωπιάς  από την Δ.Ε.Ε.Π Σερρών ΝΔΣυγκεντρώνονται τρόφιμα, Παιδικές τροφές Είδη πρώτης ανάγκης, εποχικές ανάγκες (μελομακάρονα-κουραμπιέδες), βιβλία – γραφική ύλη, παιχνίδια, ρούχα παιδικά – κλινοσκεπάσματα στα γραφεία της ΝΟΔΕ – ΔΕ.Ε.Π. (Αλεξάνδρου Παναγούλη 1, 2ος όροφος , Σέρρες) από τι; 11 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Τηλέφωνα επικοινωνίας ΝΟ.Δ.Ε.-ΔΕ.Ε.Π. 2321020004
«Φιλοδοξούμε και φέτος να ενεργοποιήσουμε την αλληλεγγύη και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους εκείνους που μας χρειάζονται χωρίς να ζητούν ελεημοσύνη, χωρίς να επιθυμούν να μάθουν την ταυτότητά μας ή τις πεποιθήσεις μας. Ανθρώπους που έχουν ανάγκη την αγάπη μας, για να μπορέσουν να πλατύνουν το χαμόγελό τους στις γιορτινές ημέρες.
Η Νέα Δημοκρατία, πιστεύει έμπρακτα στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην πραγμάτωση της κοινωνικής συνοχής
» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος