Κάτω Πορόια: : «Ανάσα» για τη λειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος η προκήρυξη μιας θέσης υπαλλήλου

Με την προκήρυξη μιας θέσης υπαλλήλου στο Ταχυδρομικό Κατάστημα Κάτω Ποροΐων διασφαλίζεται -έστω για 8 μήνες- η συνέχιση της λειτουργίας του, που κινδύνευε να κλείσει .

Το γραφείο στελεχωνόταν μέχρι πρόσφατα με δύο μόνιμους υπαλλήλους ΕΛΤΑ. Με το πρόγραμμα Εθελουσίας ΕΛΤΑ έκαναν αίτηση και οι δύο υπάλληλοι εφόσον το δικαιούνταν. Στις 31/03/2021 αποχώρησε ο ένας και ο δεύτερος θα αποχωρήσει με την τρίτη και τελευταία παρτίδα εργαζομένων.
Κάτω Πορόια: : «Ανάσα» για τη λειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος η προκήρυξη μιας θέσης υπαλλήλου
«Ήταν επιτακτική ανάγκη η πρόσληψη τουλάχιστον ενός ατόμου και επετεύχθη» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Βουλευτής της ΝΔ Θεόφιλος Λεονταρίδης ο οποίος εδώ και καιρό είχε επικοινωνία με τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ αλλά κατέθεσε και σχετική ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας να υπάρξει μέριμνα για την πρόσληψη δύο υπαλλήλων άμεσα, που θα αντικαταστήσουν τους δύο μόνιμους υπαλλήλους που αποχωρούν.
Κάτω Πορόια: : «Ανάσα» για τη λειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος η προκήρυξη μιας θέσης υπαλλήλου
Να σημειωθεί πως θεωρείται αναγκαία η συνέχιση της λειτουργίας του εν λόγω Ταχυδρομικού Καταστήματος (είναι το παλαιότερο ταχυδρομείο στη Βόρεια Ελλάδα) διότι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής εξυπηρετούνται μόνο απ΄ αυτό.
Ο κ. Λεονταρίδης εκτίμησε πως στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των ΕΛΤΑ θα γίνει προκήρυξη και για μόνιμο προσωπικό που θα διασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος στα κ.Πορόια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος