Κ. Βλαχόπουλος: «Να φέρουμε τον κόσμο μας πίσω»

Είναι ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε από τα… «μωρά» του Παναθηναϊκού στα «μωρά» του Πανσερραϊκού με τις δύο ομάδες του, την πρώην και την νυν να πραγματοποιούν παράλληλη πορεία αλλά σε διαφορετικά πρωταθλήματα.

Ο Κώστας Βλαχόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι με την Κ20 του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι προετοιμασία με τους «πράσινους» αλλά το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Σάκη Αναστασιάδη τον έκανε να αλλάξει… χρώμα φανέλας. «Ο βασικός λόγος που ήρθα στον Πανσερραϊκό είναι ο κ. Σάκης Αναστασιάδης. Ήμουν στον Ηρακλή τρία χρόνια μαζί με τον κ. Σάκη Αναστασιάδη και για αυτό το λόγο επέλεξα να έρθω στον Πανσερραϊκό» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Κώστας Βλαχόπουλος.

Κ. Βλαχόπουλος: «Να φέρουμε τον κόσμο μας πίσω»Για τη δεύτερη νίκη των «λιονταριών» στο πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο 20χρονος μέσος είπε

«Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε από το πρώτο μέρος το παιχνίδι. Στο δεύτερο απειληθήκαμε λίγο αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Ήταν μια δίκαιη νίκη και θα ήταν και εύκολη αν καταφέρναμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο».

Για το «δύο στα δύο» του Πανσερραϊκού ο Κώστας Βλαχόπουλος είπε: «Είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για εμάς. Έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο κι έχουμε πολύ καλή χημεία ως ομάδα.  Το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».

Κ. Βλαχόπουλος: «Να φέρουμε τον κόσμο μας πίσω»Για τη συμβολή του Σάκη Αναστασιάδη στο καλό ξεκίνημα ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής είπε: «Συνεργάστηκα μαζί του στον Ηρακλή και όπως είπα ήταν ο λόγος που ήρθα στον Πανσερραϊκό. Είναι ένας καλός προπονητής, μας συμβουλεύει και μας μιλάει πολύ».

Για τις θέσεις που αγωνίζεται ο νεαρός παίκτης του Πανσερραϊκού είπε:

Κ. Βλαχόπουλος: «Να φέρουμε τον κόσμο μας πίσω»«Πέρυσι στο Παναθηναϊκό έπαιζα αμυντικό χαφ αλλά και σέντερ μπακ. Στον Ηρακλή αγωνιζόμουν στο κέντρο που είναι μια θέση που μου αρέσει περισσότερο».

Για το παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης:

«Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε».

Για το στόχο της ανόδου:

««Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βλέπουμε. Εμείς βάζουμε το στόχο».

Για τον κόσμου του Πανσερραϊκού:

«Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Τον κόσμο τον χρειαζόμαστε κι έχω δει φωτογραφίες και βίντεο και ξέρω τη δυναμική της ομάδας»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος