Για την έναρξη των εργασιών εξωτερικής και εσωτερικής τοιχοποιίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Κάτω Μητρούση ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ο οποίος επισκέφθηκε το εν λόγω δημοτικό διαμέρισμα συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων Ηλία Γκότση.
Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 35.000 € το οποίο ξεκίνησε όταν Δήμαρχος ήταν στον πρώην Δήμο Καπετάν Μητρούση ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης . « Στην προηγούμενη δημαρχιακή θητεία λόγω της αποπληρωμής των χρεών του Δήμου προς την αγορά ήταν αδύνατο να διατεθούν έστω και μικρά ποσά για τη συνέχιση των εργασιών της ημιτελούς αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Κάτω Μητρούσι. Μετά την αποπληρωμή πάνω από 85% των χρεών του Δήμου προς την αγορά, η δημοτική αρχή μπόρεσε να διαθέσει το 2016 μέσω ΣΑΤΑ το ποσό των 35.000€ για τις εργασίες τοιχοποιίας της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο η δημοτική αρχή να διαθέτει ένα μικρό ποσό από τη ΣΑΤΑ ώστε η αίθουσα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους της. Ασφαλώς τα ποσά αυτά δεν είναι ικανά για την αποπεράτωση της αίθουσας. Γι’ αυτό το λόγο αναζητούμε παράλληλα πόρους μέσω προγραμμάτων ώστε να προσπαθήσουμε να εντάξουμε το έργο σε κάποιο από αυτά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δήμαρχος.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος