Κ.Ε.ΔΗ.Σ: Δράσεις για το περιβάλλον – Κουμπαράς για τον 16 μηνών Πολυχρόνη Ταγάρα

Η πρώτη από τις δέκα κατακόκκινες καρδιές ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών τοποθετήθηκε χθες στο πάρκο της οδού Δορυλαίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο των Σερρών.

Πρόκειται για μια από τις δράσεις που η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ) τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας τα Κ.Δ.ΑΠ. και το Κ.Δ.ΑΠ. ΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
θα διοργανώσουν ποικίλες δράσεις με σκοπό την ενίσχυση του μηνύματος της προστασίας του περιβάλλοντος με αποκορύφωμα τη μεγάλη εκδήλωση της Παρασκευής 10 Ιουνίου 2022 στην οδό Δορυλαίου.
Κ.Ε.ΔΗ.Σ: Δράσεις για το περιβάλλον – Κουμπαράς για τον 16 μηνών Πολυχρόνη Ταγάρα«Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στις 18:00 στην οδό Δορυλαίου στο Θερινό Θεατράκι θα διεξαχθεί η μεγάλη εκδήλωση, με αθλοπαιδιές, εργαστήρια κατασκευών και μουσικοκινητικές δράσεις, τραγούδι και χορό. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε όλα τα Κ.Δ.ΑΠ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. καθώς και την Παρασκευή 10 Ιουνίου θα στηθούν κουμπαράδες, προκειμένου να συνδράμουμε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, ώστε ο 16 μηνών Πολυχρόνης Ταγάρας να μεταβεί στην Βοστώνη και να χειρουργηθεί. Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Σερραίους να φέρουν τα παιδιά τους και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση», επισήμανε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, Χρυσάνθη Παλάζη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος